Wat zeggen zijn billen over hem?

Lifestyle door Sabine
De een houdt van een gespierd lichaam en de ander is gecharmeerd van een leuk koppie. Toch zijn wij vrouwen het over het algemeen eens over een ding: een lekker kontje is nooit weg. Maar wat zegt zijn achterwerk eigenlijk over hem?
 
Net zoals een foto meer dan duizend worden zegt, zegt zijn bilpartij meer over hem dan jij in eerste instantie dacht. Maar wat dan precies? Dat kun je mooi hier lezen. Check dus snel even (hoewel: neem je tijd) het achterwerk van je crush. Geen straf, lijkt ons zo. 
 
De platte billen
De kont: Het is dat je weet dat elke man geschapen is met een achterwerk, maar die van hem is soms moeilijk te vinden in zijn broek. Zijn billen zijn namelijk wat aan de platte kant. 
De man: Hij is iemand die geen blad voor zijn mond neemt. Hij zegt waar het op staat en houdt niet van liegen. In eerste instantie komt hij over als een stoere man, wat hij eigenlijk ook gewoon is. Bij zijn vrienden is hij meestal de koelbloedige zelve en maakt grapjes die bij iedereen goed in de smaak vallen. Hij laat niet snel zijn emoties zien, maar als hij je eenmaal vertrouwt, durft hij zich tegenover jou best af en toe kwetsbaar op te stellen. Deze man heeft echter het geheugen van een olifant. Kwets hem een keer en hij zal het je niet snel vergeven. 
Afknapper: Hij is (een beetje) een moederskindje. Een goede band met z’n moeder kan natuurlijk geen kwaad, maar als zijn moeder altijd alles beter weet en doet dan jij, komt dat binnen de kortste keren je keel uit. 
Goede eigenschappen: betrouwbaar, humoristisch, muzikaal en spontaan.

 
De ronde derrière
De kont: De vorm van zijn achterwerk is duidelijk door zijn jeans te zien. Lekkere ronde billen heeft deze man!
De man: Het is een sportief typje, want deze man sport minimaal drie keer per week waar hij minstens een uur aan de gewichten hangt. Sporten vindt-ie belangrijk, maar voeding minstens net zo. Hoewel hij ook gerust tijdens een avondje stappen met z’n kameraden makkelijk een paar liter bier naar achteren tikt en de avond afsluit met een extra grote kapsalon. Deze jongen praat niet graag over zijn gevoelens en kropt deze veel liever op.  
Afknapper: Het is moeilijk om met hem een gesprek aan te gaan over zijn gevoelens. Je moet zijn vertrouwen echt winnen en dan nog is het moeilijk om bepaalde dingen uit hem te trekken.
Goede eigenschappen: Spontaan, eigenwijs en als hij ergens voor gaat, gaat hij er ook echt voor. 
 
De kleine kont
De kont: Dit type man heeft maar een klein kontje en het achterwerk dat hij heeft verbloemt hij meestal ook nog eens door een niet al te strakke broek te dragen. 
De man: Hij trekt zich vaak niet zo veel aan van de laatste mode en draagt het liefst wat hij prettig vindt zitten. Uitgaan doet hij maar af en toe op dagen als Koninginnenacht en naast speciale evenementen laat hij zijn gezicht nog weleens zien in de plaatselijke kroeg. Het liefst spreekt hij gewoon af met vrienden bij iemand thuis. Het is een lieve jongen, maar valt soms net in de categorie: té lief. Wanneer je hem nog maar net kent zie je hem dan ook eerder als goede vriend dan als dating material. Maar wanneer je 'm beter leert kennen, zul je merken dat er echt wel wat pit in hem zit. 
Afknapper: Het is aan man van het kaliber: ‘maakt mij niets uit, wat wil jij doen?’ Maar na de zoveelste 'maakt mij niet uit', ben je het wel even zat. 
Goede eigenschappen: Inlevingsvermogen, hecht veel waarde aan vrienden. 
 
Het hangende achterwerk  
De kont: Deze kerel heeft best een volle bibs, maar zijn billen hangen een beetje naar beneden. 
De man: Deze man kan soms wat lui zijn, maar als hij zich inzet voor iets, doet hij dat ook goed en komt hij met duizenden ideeën; de een nog beter dan de ander. In zijn enthousiasme weet hij iedereen mee te nemen en hij kan goed leidinggeven. Hij staat met beide benen op de grond en weet precies wat hij wel en niet aankan. Hij heeft een hele grote groep vrienden met wie hij elk weekend naar zijn vaste kroeg gaat. Wat vrouwen betreft is hij wat terughoudender en zelfs een tikkeltje verlegen. 
Afknapper: Hij is soms te lui voor zijn eigen goed. Wanneer je hem vraagt of hij het vuilnis buiten wil zetten (want jij hebt het hele huis al gedweild, de boodschappen gedaan én het avondeten gekookt), heeft hij het twee dagen later nog steeds niet gedaan. 
Goede eigenschappen: realistisch, vindingrijk, gedreven en eigenwijs. 

 
Het grote zitvlak 
De kont: deze man heeft een groot achterwerk, dit hoef niet per se heel bol te zijn.
De man: Hij is een lolbroek eerste klas. Als hij ergens binnenkomt, veroorzaakt hij voor je het weet een lachsalvo. Maar naast zijn grappen is hij ook een erg zorgzaam en sociaal persoon. Als er iets met je is, ziet hij dat meteen en biedt hij een luisterend oor. Hij probeert zaken eerst alleen op te lossen, maar als het puntje bij paaltje komt, durft hij best bij jou aan te kloppen als hij ergens mee zit. Daarnaast weet hij mensen ook altijd erg goed te overtuigen. Als hij ergens enthousiast over is, weet hij iemand anders daar net zo enthousiast over te krijgen. Maar hij voelt het gelukkig ook aan als iemand iets echt niet ziet zitten. 
Afknapper: Soms probeert hij awkward situaties minder awkward te maken door er een grap in te gooien, maar jij zit op dat soort momenten op alles te wachten behalve zijn lollige opmerkingen. 
Goede eigenschappen: overdosis aan goede grappen, gedreven, zorgzaam en enthousiast. 
 
En? Wat voor achterwerk heeft jouw vent?