Hi, ha, horoscoop: Juli

Psyche & spiritualiteit door Fleur
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!

Ram (21 maart – 20 april)

Ram, kom op! Niet zo mokken dat je de hele maand op kantoor moet zitten, want jouw tijd komt echt nog wel. Boek gewoon lekker die vakantie voor augustus en geniet van de voorpret. Kun je in de tussentijd nog even aan je baas laten zien wat je waard bent, want daar is het nu een uitstekende tijd voor!
Zo vier jij de zomer: Geniet van het weer in het park met een grote picknickmaand, trek dat ene gedurfde zomerjurkje tóch aan en speel die zinderende playlist af tot-ie van je beeldscherm vervaagt. Maak het leuk voor jezelf!
Sekskiller of kamasutraknaller? Je blijft deze maand liever in bed, maar niet omdat je nergens zin in hebt. Je hebt juist alleen máár zin... in seks! Geniet ervan. Enneh, je lover geeft alles wat jij geeft, dubbel en dwars terug!
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Wat voer nodig om uit je kantoordip te komen? Check deze 5 terror-vakantieperikelen. Ben jij even blij dat je je (nog) veilig op Nederlandse bodem begeeft.
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Wauw, het kan niet op voor jou deze maand! Op je werk gaat het lekker, je relatie is even zonnig als de zomer en vrienden maken maar wat graag tijd voor je. En als het toch wat minder gaat, dan sta jij prima je mannetje. Go, go, steenbok!
Zo vier jij het begin van de zomer: Jij hoeft de zomer niet te vieren, de zomer viert jou!
Sekskiller of kamasutraknaller? Ben je single? Dan hou je je deze maand rustig. Aan aandacht kom je niets tekort, maar meer dan een knipoog heb je deze maand niet nodig. Je vermaakt je prima zelf. Zit je in een relatie? Jullie zijn meer dan tevreden met jullie seksleven. Niks meer aan doen!
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Op de zoveelste borrel van deze maand lijk jij de boel een beetje op gang te moeten houden. Dat lukt prima door met deze weetjes over scheetjes te strooien.
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Deze maand zal niet worden wat je ervan verwacht. Of dit positief of negatief is, hangt van je houding af. Verzet je je krampachtig tegen de dingen die op je pad komen, dan kan het nog weleens een lastige juli worden. Maar maak je er het beste van en zie je kansen in problemen, dan wil deze eerste echte zomermaand nog weleens heel mooi voor je uitpakken...
Zo vier jij het begin van de zomer: Lekker relaxed met een zelfgemaakte ijsthee op het balkon en een stapel tijdschriften. Even geen gedoe voor jou; je hebt je energie hard nodig voor alle uitdagingen die je op je bord zult krijgen.
Sekskiller of kamasutraknaller? Deze maand is het best te omschrijven als 'spannend'. Dat geldt ook voor je avontuurtjes tussen de lakens. Want oh la la, hij weet je opnieuw te verrassen...
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Zin om je hoofd leeg te maken? Ga lekker sporten. Dat kan heerlijk op wat goede work-outnummers.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Kreeft, what happened? Je bent niet te houden! Alles wat je in je bol hebt, moet nu, nu, nu gebeuren. Prima, die ambitie, maar keep it cool: alles komt zoals het komt. Geniet ook even van het weer; je hebt meer tijd dan je denkt.
Zo vier jij het begin van de zomer: Rustig, zodat je later kunt vlammen. Zoek het sterrenbeeld Leeuw op, zodat jullie samen onder het genot van een koud drankje en het zicht op een ondergaande zon kunnen chillen.
Sekskiller of kamasutraknaller? Geen tijd voor seks? Maak tijd. Het zal jou en je relatie goed doen. En nee, je hoeft je niet in je corset te hijsen om het leuk te hebben. Gewoon just like old times in de missionaris is pri-ma.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Voor je in bed toch weer als een dolle elf tekeer gaat: bedenk je even wat voor effect dirty talk kan hebben. Dat is niet alleen maar positief...
 
Maagd (24 augustus – 23 september)
Hola, maagd! Wat ben je lekker vrolijk deze maand. Waarom? Niets bijzonders. Je bent gewoon blij dat de zomer weer begonnen is en dat je tot laat lekker wijntjes kunt drinken op het terras. En verder gaat alles zijn gangetje, wat je meer dan tevreden stemt.
Zo vier jij het begin van de zomer: Met een grote groep vrienden het weekend inluiden op jullie favoriete terras. Zonnetje op je bol, slippers aan je voeten en een fris biertje erbij en je voelt je helemaal goed!
Sekskiller of kamasutraknaller? Voor jou hoeft het niet zo deze maand, die seks. Geeft niks. Je partner vindt het ook prima om gewoon lekker lepeltje-lepeltje te liggen en tot diep in de nacht te kletsen, terwijl er een zomerbriesje naar binnen waait.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Heb je al zin in je vakantie? Mooi! Maar hij wordt extra leuk als je met een volle portemonnee terugkomt. Hoe je dat doet? Wij geven tips!
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Ai, je moet er deze maand nog even aan trekken voor je van je vrijheid op een strand met palmen kunt genieten. Gelukkig heb je genoeg aanpassingsvermogen en ga je er flink tegenaan. Vergeet trouwens niet om een beetje naar jezelf te luisteren: dat je het druk hebt, wil niet zeggen dat je geen tijd voor jezelf vrij mag maken. Stap op die fiets, ga naar dat terras, lees dat boek... Have fun!
Zo vier jij het begin van de zomer: Jij duikt je kast in om alle mogelijk zomeroutfits te combineren die je je maar kunt bedenken. Vi-va-voom-verschijning gegarandeerd.
Sekskiller of kamasutraknaller? Deze maand waait er een frisse wind door je seksleven. Je doet iets wat bijzonder goed uitpakt bij je partner...
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Een glimlachmomentje nodig? Denk eens aan die heerlijke momenten met je lover.
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Je bent een tikkie sikkeneurig. Je werkt zeurt aan je hoofd, je vriend wil vanalles, je ouders vragen wanneer je weer eens langskomt en je vriendinnen lijken allemaal leuke plannen voor de zomer te hebben waar jij niets van afweet. Balen mag, maar bekijk het wel realistisch: is het niet een beetje terecht dat anderen iets van je willen? Tijd om je weer eens wat met de rest van de wereld te gaan bemoeien, Schorpioen!
Zo vier jij het begin van de zomer: Bel je vriendinnen, regel een grote picknickmand met rosé en lekkere happen en ga het park in. Nodig je ouders uit voor een barbecue, beleef een zwoele avond met je vriend in de tuin en lunch buiten met collega's. Mensen aandacht geven én de zomer vieren gaat prima samen!
Sekskiller of kamasutraknaller? Je hebt het in je om hem deze maand tot ongekende hoogtepunten te laten komen, maar dan moet je niet na een beetje aaien al ophouden. Hij doet immers ook zijn best voor jou!
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Voor alle drukte heb je energie nodig. Check hier even of je wel genoeg slaapt, want dat kan heel veel schelen!
 
Stier (21 april – 20 mei)
O yeah, dit is voor jou de maand der verlossing! Na een belangrijke opdracht op je werk en de nodige sociale verplichtingen zie jij een aantal rustige weken tegemoet. Maar rustig is niet meteen saai: jij weet heel goed hoe je de tijd voor jezelf gaat invullen. Zo heb je nu ruimte om eindelijk eens die bedrijfsplannen op papier te zetten... Spannend!
Zo vier jij het begin van de zomer: Omdat je het na alle hectiek van de afgelopen maanden verdient, doe je je tegoed aan typisch zomervoer: salades, ijsjes, vrolijke snoepjes en koude wijntjes gaan erin als pap. Ach. Moet kunnen voor een keer!
Sekskiller of kamasutraknaller? Je hebt eindelijk weer tijd om je seksleven op te pakken. En dat doe je meteen goed. Je bedgenoot weet niet wat hem overkomt als je hem bespringt. Enjoy the ride!
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Ben je lekker aan het niksen, maar wil je even een feel good-moment? Bekijk eens wat lieve dierenfilmpjes (of 8).
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Niet lullen, maar poetsen, dat is jouw credo deze maand. Prima! Je kent je eigen grenzen, dus je zult nog genoeg tijd voor ontspanning hebben. Op liefdesgebied lig je even stil, maar dat maakt niet uit: je hebt nu genoeg aan jezelf. Helemaal niet erg.
Zo vier jij het begin van de zomer: Dat je veel te doen hebt, wil voor jou niet zeggen dat je niets leuks kunt ondernemen. En dus zit jij 's avonds met een biertje op het strand om de zon in de zee te zien zakken. Wat zal je daarna lekker slapen!
Sekskiller of kamasutraknaller? S-s-seks? Even niet. In augustus zie je wel weer wat voor spannende standjes je uitprobeert, maar in juli hou je je kuisheidsgordel even om. Heb je een relatie? Probeer je dan toch eens te laten verleiden. Het zal je goed doen.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Ja, je bent hectisch, maar dat ben je wél in stijl. Helemaal met deze DIY-zomerarmbandjes.
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
Je directheid wordt deze maand op prijs gesteld, Boogschutter, maar pas op dat je niet te ver gaat. Logisch dat jij wat vrije dagen wilt om met je blote voeten in het gras te zitten, maar soms moet je even pas op de plaats maken en je schikken in je lot. Gelukkig heb je genoeg mensen om je heen die je op willen peppen als je met snikheet weer op kantoor moet zitten.
Zo vier jij het begin van de zomer: Met die blote voeten in het gras, een lekker zomers muziekje in je oren en de zon op je gezicht. Uiteraard doen je vrienden graag met je mee!
Sekskiller of kamasutraknaller? Hela hola kindercola, jij gaat echt uit je panty deze maand! Is dat omdat je je frustraties kwijt moet, of omdat je je lover woestaantrekkelijk vindt? Hem maakt het niets uit; hij weet niet wat hem overkomt. Dat zijn dan 100 punten voor jou!
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Of je nu hard werkt of met je billen in het park hangt, een vrolijk deuntje misstaat nooit. Met onze Guilty pleasure-playlist heb je weer opzwepend voer voor je mp3!
 
Waterman (21 januari – 19 februari)
'Hakuna matata' is jouw antwoord op alles. Waarom zou je stressen als het buiten zulk mooi weer is en je vrijwel iedere dag droog naar je werk kunt? Ja, jij bent gewoon tevreden met hoe de dingen gaan. Houden zo!
Zo vier jij het begin van de zomer: Croptop? Check. Grote tas gevuld met zomerfruit en boeken? Dubbelcheck. Jij gaat luchtig en met de zomer in je bol lekker genieten van de bloemen en de bijen in het park.
Sekskiller of kamasutraknaller? Je bent anders dan anders in bed. Niet zo wild zoals je soms kunt zijn, maar ook niet zo romantisch. Nee, jij houdt je een beetje gedeisd, omdat je stiekem vindt dat je partner weleens initiatief mag nemen. Of hij de hint alleen begrijpt, is een tweede...
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Je staat weer klaar om naar het park te gaan, maar om daar 's avonds nou weer een koude pizza te eten? Kook iets gezonds

Vissen (20 februari – 20 maart)

Gas terug, Vissen! Je gaat veel te hard. Als je collega's op vakantie kunnen, dan jij ook. Kwestie van je mond opentrekken en zeggen wanneer je op reis gaat. Laat je daarnaast lekker vertroetelen door je vrienden en je partner; ze hebben door dat je wel een beetje in de watten gelegd mag worden.
Zo vier jij het begin van de zomer: Met twee dagen strand zonder je mobiele telefoon. Het enige wat nu telt, is jij, jij, jij. En je zonnebrandcrème.
Sekskiller of kamasutraknaller? Je bent er niet zo bij met je hoofd en daardoor is je seksleven wat ingekakt. Plan eens een avond helemaal alleen voor jullie en zorg dat je helemaal ontspannen bent voor jullie de bedstee induiken. Wedden dat het dan opeens weer beter gaat?
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Nee zeggen, dat kan jij ook. Weet je alleen nog niet zo goed hoe? Lees het hier!

Klopt jouw horoscoop voor aankomende maand denk je?