Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Hi- ha- horoscoop: Oktober

De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!
 
Ram (21 maart – 20 april)
Je liefdesleven verloopt nogal turbulent deze maand. Maanden draaien jij en je lover al om elkaar heen, maar je hebt de stoute schoenen aangetrokken en met resultaat! Pas wel op dat het initiatief niet te veel van jouw kant moet komen en laat hem nu maar eens het voortouw trekken. Je kan het best wel een beetje hard to get spelen. Laat hem maar merken dat hij wel een beetje moeite voor je mag doen en je zult zien dat hij meer in zijn mars heeft dan jij dacht. 
Jouw steamy seksplek: Als je je flirttechnieken loslaat op je lover, is de kans groot dat je de vruchten ervan zult plukken. Het ‘saaie bed’ waar jullie dan belanden, is toch heus zo saai niet.  
Jouw herfstblunder: Check voor het toiletteren even of je deur wel écht op slot zit. Het zou maar zo kunnen dat net die ene collega - of erger nog: je baas - plotseling de deur openzwaait, terwijl jij net je behoefte in de pot dropt. 
 
Stier (21 april – 20 mei) 
Wat er precies in het water zit of in de lucht hangt, weet je niet, maar deze maand bruis je van de energie en goede ideeën. Zonder moeite doe je mee aan die Zumba-les en opeens heb je duizenden ideeën voor een nieuw interieur. Ook op het werk zit je boordevol energie. Er hang een belangrijke klus in de lucht en met jouw positive vibe zou het heel goed kunnen dat jij die verantwoordelijkheid op je krijgt. Pas wel op dat je door je teveel aan energie geen overhaaste beslissingen neemt. 
Jouw steamy seksplek: Probeer deze maand eens wat te experimenteren met verschillende plekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van bovenop de wasmachine? Als het niet helemaal verloopt zoals je graag wilt, is dat helemaal niet erg. Met sukkelseks is namelijk niets mis. 
Jouw herfstblunder: Door alle bladeren die weer van de bomen vallen, is de grond hier en daar soms wel erg glad. Voor je het weet glijd je uit over een eikenblad. Opletten geblazen...   
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni) 
Je rent de laatste tijd rond als een kip zonder kop. Je hebt het zo druk met van alles en nog wat, dat je jezelf dreigt te verwaarlozen. Trek aan de bel nu het nog kan. Neem wat alone-time en probeer te relaxen. Niemand, maar vooral jijzelf niet, heeft er iets aan als je overspannen raakt. Neem wat minder hooi op je vork en zeg, hoe moeilijk het soms ook is, wat vaker nee. Je zal merken dat je veel lekkerder in je vel gaat zitten en je meer plezier in je werk krijgt als je wat meer tijd hebt.  
Jouw steamy seksplek: In je fantasieën heb je weleens aan de keukentafel gedacht, maar het nog nooit gedaan. Toch zal het je verrassen hoe goed het je zal bevallen. Spice it up a little! 
Jouw herfstblunder: Zonder dat je het doorhebt, verlaat je de deur in een dat-kan-echt-niet-outfit. Tsjah, mode zul je nooit begrijpen
 
Kreeft (22 juni – 22 juli)
Deze maand is alles love, peace and unicorns. Je barst van de liefde en dat komt deze maand goed van pas. Je vriend die er een beetje doorheen zit of je vriendin die je stiekem een beetje verwaarloosd hebt. Love is in the air. Neem vriendlief lekker mee uit eten naar dat restaurant waar hij graag naartoe wil, dat kan hij wel gebruiken. En ga er eens lekker op uit met je vriendin, dat heeft ze wel verdiend.  Daarnaast zal het jou ook erg goed doen. 
Jouw steamy seksplek: Deze maand heeft niet veel spannends voor je in petto op het gebied van seks. Mochten jij en je lover van plan zijn het minnespel op te voeren, kun je dit maar het beste gewoon in bed doen.
Jouw herfstblunder: Je hebt een belangrijke afspraak buiten de deur, maar halverwege je reis komt het met bakken uit de lucht. En jij? Jij bent slechts gehuld in een blazer en hebt geen papaplu bij je. Awesome. 
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
You go girl! Je barst deze maand van het zelfvertrouwen. Niets zit tegen, alles gaat gewoon goed. Bepaalde dingen waar je laatst nog moeite mee had, gaat jou nu goed af. Pas wel op dat je zelfvertrouwen niet omslaat in arrogantie. Als je zelf ergens niet uitkomt, trek dan aan de bel. Probeer het niet in je eentje op te lossen, want dat zal waarschijnlijk verkeerd aflopen. Grijp je collega bij zijn mouw en vraag zijn hulp. Misschien leer je hem eindelijk eens goed kennen en houd je er wel een goede vriend aan over.  
Jouw steamy seksplek: Je hele huis. Woonkamer, slaapkamer, hobbykamer, kinderkamer: het kan jullie deze maand niet gek genoeg! 
Jouw herfstblunder: Bewaak je mobiel deze maand extra goed. Voor je het weet leest nieuwsgierige Netty het berichtje van je vriend. En juist dan besluit hij natuurlijk aan sexting te doen… 
 
Maagd (24 augustus – 23 september)
Je goede voornemen van begin 2014 lijk je dit jaar eindelijk waar te maken: een aantal kilo’s kwijtraken voor 2015 begint. Deze maand lijk je dan eindelijk de smaak te pakken te hebben. Je begint het resultaat te zien van het vele zwoegen in de sportschool en gezond eten. Dit motiveert je alleen maar meer om ook die laatste pondjes af te vallen. This girl is on fire! Maar wees niet te fanatiek, ga niet elke dag sporten en laat je spieren ook eens een dagje tot rust komen. En wat dat eten betreft, af en toe mag je best wel wat snacken.  
Jouw steamy seksplek: Onder de douche. Hoewel dat soms nog weleens onhandig gaat, vinden jullie er in the heat of the moment wel een oplossing op. 
Jouw herfstblunder: Terwijl je door de regen fietst met je papaplu, klapt-ie om, rijd je een andere fiets aan en val je ten overstaan van iedereen op de grond. Auch... 
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober) 
Veel mensen lijken de liefde van hun leven in de lente en in de zomer al tegen het lijf te zijn gelopen, maar voor jou is er geen spoor van je prins op het witte paard te bekennen. Ga niet te obsessief opzoek naar de ware. Zet je zoektocht naar de ideale man op een laag pitje en focus je op andere dingen. Ga er gezellig met je vriendinnen op uit en concentreer je op alles wat je wél hebt. Jij hebt geen man nodig om je goed te voelen. Wanneer je merkt dat je lekker in je vel zit en prima zonder een vent kan, zal je zien dat net dan een interessante man opduikt...
Jouw steamy seksplek: Probeer deze maand niet te veel te experimenteren. Je zal merken dat het resulteert in een fiasco. Hou het gewoon op het bed. Misschien geen spannende plek, maar er zijn genoeg dingen die het wél spannend maken. 
Jouw herfstblunder: Je hebt iets te veel kruidnoten en taaitaai naar binnen gewerkt. Hierdoor ontsnapt er een heel onaangename lucht op een heel onaangenaam moment. Oops. 
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Geld moet rollen! Dat is je motto voor deze maand. Je hebt een leuke meevaller gehad en hebt nu geld waarvan je eerst niet wist dat je het zou hebben. Je kan nu eindelijk die leuke schoenen kopen waar je al maanden van droomt. Dat niet alleen, je kunt ook eindelijk die vaatwasser kopen die je zó hard nodig hebt. Het leven is mooi! Probeer met het extra geld dat je hebt ook aan anderen te denken. Word bijvoorbeeld lid van een goed doel. 
Jouw steamy seksplek: Deze maand spice je de boel een beetje up en mijd je het bed. Nee, jij gaat gewoon voor een openbare plek: een wc-hokje in een chic restaurant. Oe la la!
Jouw herfstblunder: Terwijl je niets doorhebt blèr je lekker mee met Coldplay als je in de file staat tijdens een regenachtige maandagochtend. Pas wanneer je mensen lachend naar je ziet wijzen, heb je door dat je keihard aan het meezingen was. 
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
Uitstellen, daar ben jij maar al te goed in. Stop daar nou eens mee. Je zal zien dat het je goed zal doen. Haal je handen uit je mouwen en begin eindelijk eens aan die thuisstudie, die je al zo lang wilt volgen. En verf je slaapkamer eindelijk eens in die crèmekleur. Maak lijstjes en werk deze af. Je zal merken dat je je veel relaxter zal voelen wanneer je niet het idee hebt dat je nog duizend en één dingen moet doen. 
Jouw steamy seksplek: De bank. Nee, je hoeft niet altijd voor pampus op de bank te hangen.Hier kun jij samen met vriendlief ook erg spannende momentjes meemaken. 
Jouw herfstblunder: Totaal gefocust op je smartphone, heb je niet door dat er voor je voeten een flinke hondendrol ligt, waar je door je onoplettendheid ook nog eens instapt. Getverderrie. Misschien ben je dan toch wel een beetje smartphoneverslaafd.  
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Je bedoelt het goed, maar kijk uit dat je niet zomaar ongevraagd overal je mening over geeft. Ook al bedoel je het als opbouwende kritiek, niet iedereen zit hierop te wachten. Probeer af te tasten of iemand je mening wil horen. Als je vriendin chagrijnig is en al toegeeft dat ze het helemaal verkeerd heeft aangepakt, hoef jij haar niet te vertellen dat ze het beter zus of zo had kunnen doen. Je adviezen zijn niet altijd even welkom, maar je aanwezigheid daarentegen wordt wel altijd op prijs gesteld. Zo zul je merken dat je deze maand iemand heel erg uit de brand zal helpen door slechts een luisterend oor te bieden. 
Jouw steamy seksplek: Je had het nooit, maar dan ook nóóit van jezelf verwacht. Maar het lijkt erop dat deze maand het bureau van je baas dé plek voor je is. 
Jouw herfstblunder: Aargh, wanneer je de wc binnenstapt om even gebruik te maken van het sanitair, zie je dat je gigantische zweetplekken onder je oksels hebt. Het was toch iets te warm nog voor die dikke winterjas... 
 
Waterman (21 januari – 19 februari)
Sta deze maand open voor nieuwe vriendschappen of zelfs oude. Kijk niet meteen de andere kant op als je wordt voorgesteld aan iemand die ‘niet jouw type mens is’, maar begin eens een praatje met hem of haar. Misschien word je wel heel aangenaam verrast. Zoek ook weer eens contact op met je BFF van de middelbare school. Jullie hebben elkaar al zo lang niet meer gesproken. Wie weet klikken jullie nog steeds hartstikke goed en heb je het weer net zo gezellig als tijdens de wiskundelessen van meneer De Vries. 
Jouw steamy seksplek: De trampoline uit je kinderjaren ligt nog steeds op de zolder in de schuur bij je ouders. Het is helemaal niet zo’n slecht idee om die weer eens tevoorschijn te halen…  
Jouw herfstblunder: Totaal verzonken in de tv-programma's van dit najaar, heb je niet door dat je vriend al zeven keer heeft aangebeld. Heb je hem zomaar tien minuten in de kou laten wachten. Oeps. Be prepared op een tirade.
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Zen, dat is wat mensen zullen denken als ze jou deze maand zien lopen. Of je nu bent begonnen met yoga of wat extra uurtjes slaap pakt, je bent meer één met jezelf dan je ooit was. Stressen, wat is dat? Het woord stress bevindt zich niet meer in je vocabulaire. Jij bent de rust zelve en dit heeft een positieve invloed op alles! Zowel op persoonlijk gebied als op zakelijk gebied shine je. Niets of niemand houd je tegen om je dromen te verwezenlijken. Rock on girl! 
Jouw steamy seksplek: Jullie steamy seksplek deze maand? Nee, niet de keukentafel. Ook niet je bureau. Het aanrecht!  
Jouw herfstblunder: Met je onoplettendheid ben je buiten door de modder gelopen. Helaas heb je dat niet doorgehad waardoor het tapijt van je schoonmoeder nu voorzien is van een niet al te charmant modderschoenenprintje. Shit!   
 
Klopt jouw horoscoop voor aankomende maand denk je?