Versierexpert Julien Blanc is voor wreed manipuleren: 'Duw haar hoofd op je kruis'

De maatschappij door Fleur

Sommige dingen zijn zo slecht dat je ervan moet huilen. Neem Julien Blanc. Deze Zwiterse kerel leert andere mannen hoe ze vrouwen kunnen versieren. Dat zijn methode niet meer dan walgelijk is, heeft hij alleen niet helemaal door.
 
Zo nu en dan stuit je op figuren waardoor je ter plekke weggedragen kunt worden. En dan niet omdat ze zo’n hitte afgeven, maar omdat ze juist een weggewaaid dakraam zijn. Zo iemand is Julien Blanc. Deze man wil de vrouwelijke wereld letterlijk veroveren door rijkelijk met zijn versiertrucs te strooien. Die trucs zijn alleen zo bizar, dat we vrezen dat elk zichzelf respecterend vrouwpersoon er binnen no time een kuisheidsgordel op laat donderen.
 
Seminars ‘Duw Haar Hoofd Op Je Kruis’
Julien, 25, is coach bij het Amerikaanse bedrijf Real Social Dynamics (RSD), wat bootcamps organiseert voor mannen die vrouwen succesvol willen versieren. De tactiek van RSD? Wreed manipuleren. En dat is ook wat Julien tijdens zijn seminars over de hele wereld aanprijst. In zijn presentaties laat de Zwitser, die naar Amerika is verhuisd om daar versiercoach te worden, zien hoe je vrouwen op straat benadert: “Ik pak links een hoofd en die duw ik er zo op, ik pak rechts een hoofd en die duw ik er zo op.” Waar eh, precies op? Op zijn kruis. En dan zeggen we het nog netjes. 

 
Emotionele littekens
Niet alleen in zijn seminars doet Julien uitingen die supertjes vrouwvriendelijk zijn, ook op zijn website Pimpingmygame.com komt zijn respect voor vrouwen megagoed naar voren. Hij belooft bijvoorbeeld iedereen die aan zijn cursussen deelneemt dat ze uiteindelijk “ook vrouwen die weerstand bieden, dezelfde avond nog kunnen neuken”. En Julien kan het weten, want hij heeft he-le-maal uitgezocht hoe je een vrouw zo ver krijgt dat ze met je mee naar huis gaat: “Ik zei: ‘Ga op je knieën, kijk me aan en smeek of ik je wil kussen.’ Sommige meisjes moesten lachen, sommige meisjes deden wat ik zei, maar niemand heeft me afgewezen.” Het uiteindelijke doel is volgens Julien simpel: “Je moet vrouwen zo aankijken dat ze denken: jou wil ik neuken.” En daarvoor moet je Juliens no-nonsensemethode volgen. Een methode die hij omschrijft als ‘beledigend, ongepast’ en die bovendien ‘emotionele littekens achterlaat’. Lekker jochie.
 
Populair vs. verafschuwd
Zo’n droeftoeter als Julien, daar luisteren mensen toch niet naar, zou je zeggen? Helaas: de praatjes van deze man die volgens ons 100% een kleine plasser heeft, slaan aan. Als een malle. Op de video’s is te zien hoe zijn zaaltjes steeds vol zitten en op social media wordt hij door zijn soortgenoten als een ware held ontvangen. Hij durft zelfs geld te vragen om toegang tot zijn Facebook-pagina te krijgen: of je even 158 euro wil dokken.

Oké, er zijn dan mensen fan van deze man, maar hij krijgt ook tegengeluiden, toch? Toch? Tuurlijk. Als je op Twitter knalt dat ‘de lekkerste wijven het onzekerst zijn’ en je dus niet moet vergeten ‘hen te behandelen als oud vuil’, dan worden mensen, vooral vrouwen, boos. Toen Julien in Australië was om zijn woord te verkondigen, bedacht de Amerikaanse activiste Jennifer Li de #takejulienblancdown-actie, waar ze, met zo veel mogelijk Australiërs, Blanc uit het land van de Aussies wilde verbannen. Haar campagne slaagde: de Australische minister van Binnenlandse Zaken trok Juliens visum in. Australië is overigens niet het enige land wat niet zo zit te wachten op een seksueel gefrustreerd stuk verdriet: ook Brazilië, Canada, Korea en Groot-Brittannië hebben Julien liever niet op bezoek.

 
Julien Blanc: stel, hij komt naar Nederland, zou jij dan klaar staan om hem linea recta terug te sturen?
 
Bron: 1, 2 & 3