5 redenen om V-bomb Veggie Juice te proberen (+korting!)

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl

Tegenwoordig doen we graag gezond. Daarbij zijn enkele dingen belangrijk: groenten, geen E-nummers én het moet lekker zijn. Waar vind je alleen een product wat aan die eisen voldoet? Hier! Wij presenteren: V-bomb Veggie Juice!
 
Open je Instagram en de foto’s van gezond voedsel vliegen je om de oren. Nu is het natuurlijk heel goed om er een gezonde levensstijl op na te houden, maar dan moet de drempel niet zo hoog zijn. En daarom is er V-bomb Veggie Juice: een kant-en-klaar, puur drankje bomvol vitaminen en mineralen! Wij geven je 5 redenen om dit drankje eens te proberen.
 
 
1. V-bomb Veggie Juice is razendgezond
Gezond én snel: is er een idealere combinatie als het om voeding gaat? Precies, dat dachten wij ook. En daarom zweren wij bij V-bomb Veggie Juice. Dit is een uniek en supergezond sapje. Er zit namelijk 500 gram aan rauwe groenten, fruit en kruiden in. Deze ingrediënten zijn middels een slowjuicer koud geperst, waardoor waardevolle voedingsstoffen bewaard zijn gebleven. De sap bevat geen E-nummers of andere toevoegingen, waardoor je een pure vitaminen- en mineralenbom binnenkrijgt. 
 
2. Kant-en-klaar
Het zelf maken van gezonde sapjes is razendpopulair. Op menig blog vind je recepten voor een dagelijkse gezondheidsshot en in grote steden als New York staan mensen in de rij voor een sapje om de dag goed mee te beginnen. Nu kost het niet zeeën van tijd om je eigen juice in elkaar te flansen, maar een kant-en-klaar flesje Gezond is nóg makkelijker. Daarom zit de V-bomb Veggie Juice in (recyclebare) flesjes van 250ml. Ideaal om mee te nemen naar je werk of als je altijd on-the-go bent!
 
3. Drinken wanneer jij wilt
Goed, V-bomb Veggie Juice is dus gezond én makkelijk. Maar daarmee houdt het nog niet op. Je kunt de juice namelijk drinken wanneer jij wilt: de flesjes zijn ingevroren 9 maanden houdbaar. Zin in een sapje? Haal een flesje uit de vriezer, laat ‘m 24 uur ontdooien en je sap blijft daarna nog 5 dagen goed. 
 
 
4. Verschillende smaken
In de V-bomb Veggie Juice zitten verschillende groenten, fruitsoorten en kruiden. Wat voor combinaties je je voor moet stellen? De volgende mixen zijn al op de markt:
 
  • tarwegras (met appel, peer en munt)
  • paprika (met peer en appel)
  • rode biet (met peer, appel, bleekselderij, gember en wortel)
  • wortel (met sinaasappel, gember en munt)
  • venkel (met appel, spinazie en limoen)
  • kruiden (met basilicum, munt, koriander, appel, wortel en limoen)

5. Korting + winnen
Benieuwd naar V-bomb Veggie Juice? Dat komt goed uit, want wij mogen 15% korting geven bij een bestelling van meer dan 25 flesjes uit de webshop. Op v-bomb.com kun je zelf een box samenstellen met verschillende smaken. Wil je de sapjes liever eerst uitproberen? Ook dat kan: op de website kun je een proefpakket van zes flesjes bestellen voor € 19,50. Enne, als je op Instagram nog een leuke foto post met de tag #IWantVBomb, maak je kans op een bigbox! Mocht je hieraan meedoen, dan krijg je eind februari te horen of je gewonnen hebt.
 
Meer weten over V-bomb Veggie Juice? Ga naar de webshop, bezoek de Facebook of bekijk het Instagram-account!

Dit is een gesponsord artikel.