Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

Zijn ballen leiden een eigen leven

Is het een kokosnoot? Is het een harige ufo? Soms zijn er van die trends die je niet meer uit je geheugen gewist krijgt. Deze ‘ballen aan de horizon’-trend is er zo één. Wat dat zijn het; ballen boven een landschapsfoto: nutscape.

Kijk uit maloot, een kokosnoot! De engelse term luidt ‘Nutscape’. Wij noemen het voor het gemak maar even de ‘ballen aan de horizon’-trend. Want na het leven van een piemel, gaan ballen ook hun eigen leven leiden. Ze gaan sky high! Aan de horizon. Er is een nieuwe trend gesignaleerd onder de mannen die zich steeds verder ontwikkelt: mannen fotograferen een landschap en hangen hun ballen bovenaan de foto, zodat de kijker er net een glimp van op kan vangen. Prachtige landschappen worden verneukt.


Ergens op deze aardbol loopt er dus een man rond die tijdens zijn Kodak-momentje bedacht dat er nog iets in de foto's miste. Om vervolgens in zijn blote tampeloerus de foto te maken en de finishing touch aan de foto te geven door een klein randje van zijn ballen boven in beeld te laten zweven. Wat voor een soort persoon zou deze trendzetter zijn?

Nutscaping doe je zo:
1. Vind een prachtige spot.
2. Keer je rug richting dit prachtige plekje.
3. Laat je broek zakken.
4. Buig voorover en snap tussen je benen door met je ballen in beeld.
5. Vergeet niet je piemel omhoog te houden. 

En zo ziet nutscaping eruit:
 
Zijn dat mooie euh... landschappen of niet?

Bron