Wat zegt je favoriete kleur over je seksleven?

Intiem door Kim
Rood, groen, geel, paars, alle kleuren van de regenboog! Maar wist je dat je favoriete kleur veel te maken heeft met je seksvoorkeuren? Het staat gelijk aan hoe jij je gedraagt tijdens een flinke neukpartij!

Wat is jouw favoriete kleur? Iets om even over na te denken voordat je verder leest. Is rood meer jouw ding of ben je verslaafd aan groen? Leuk om mannen even te vragen aan het begin van een date, weet je gelijk wat je kunt verwachten! 


Rood
Je bent een beest in bed. Je neemt heel graag initiatief en bent altijd op zoek naar nieuwe slachtoffers. Zodra je ook maar een klein beetje seksuele spanning voelt, zul je deze niet meer laten gaan. Kinky!
 
Oranje
‘Het is een nacht, die je normaal alleen in films ziet’, Guus Meeuwis zong het en jij wilt het. Wanneer je favoriete kleur oranje is, ben je verslaafd aan perfectie in bed. Voorspel is enorm belangrijk en duurt daarom ook lang. Alles gaat heel teder. Je krijgt alleen niet vaak een orgasme, de perfectie is zo belangrijk dat ze te weinig genieten. 
 
Geel
Je libido is enorm verschillend. Seks is echt niet het belangrijkste dat er is, je zult er ook nooit volop van genieten. Maar wanneer je bewonderd wordt en je voelt je gevleid, ga je wel mee!
 
Bruin
Je bent een echte romanticus! Samen wandelen door het bos of met warme chocomel knuffelen voor de haard. Jij staat overal voor open. Je houdt altijd rekening met de behoeftes van je partner. Maar een slecht woord of een domme actie en je bent weg.
 
Zwart
SM? Daar kun je voor wakker gemaakt worden. Je hebt een zwak voor stoute spelletjes en probeert graag dingen uit. Je geniet het meest van de seks tijdens een slecht humeur.


 
Grijs
Je libido is waarschijnlijk vrij laag. Niets waar je geil van wordt… De enige reden waarom je nog aan seks doet, is voor kinderen of om je partner een plezier te doen. Maar je partner hoeft niet veel van je te verwachten. Je gaat op je rug liggen en dat is het, je hebt wel wat beters te doen.
 
Roze
Je belooft je man van alles, om vervolgens het laatste moment weg te slippen. Ze genieten ervan om hun vrouwelijkheid vol in de strijd te gooien en op het laatste moment af te haken. Heerlijk vind je het! Mannen met deze kleur als favoriet zijn ook geen lieverdjes, vaak hebben ze meerder mensen op een avond. Echte players dus!
 
Paars
Je bent een tikkeltje egoïst. Daarnaast ben je enorm onzeker over je uiterlijk in bed, je haren mogen niet in de war en je mascara moet on point blijven. Mannen zijn enorm zakelijk tijdens de seks.
 
Blauw
Je bent de perfecte sekspartner! Je denkt aan de behoeften van je vrijer, maar ook zeker aan die van jezelf. Voorspel is belangrijk, maar in tegenstelling tot oranje is de daad zelf net zo heerlijk. Je bent elegant en seksueel, daarnaast is vreemdgaan echt een taboe!
 
Groen
Je bent rustig en teder, verwacht geen passie in bed. Je sekst alsof je nog maagd bent en je zal je vrijer altijd trouw blijven. Mannen zijn vaak wat onhandig op een leuke manier.
 
 
Wit
In het openbaar over seks praten, no way! In het openbaar zoenen, nee dankje! Na de seks nog even heerlijk naakt kroelen, jou niet gezien! Je bent preuts en trekt direct na de daad je kleren weer aan. Wel heb je een koosnaampje voor je doos.

Wat is jouw favoriete kleur?