Onzeker tussen de lakens? Zo kom je er vanaf!

Intiem door Elsemieke
Ben ik te dik? Heb ik hangtieten? Ben ik wel sexy genoeg? Wij vrouwen kunnen ontzettend onzeker zijn over ons eigen lichaam, terwijl zelfbewuste chicks juist hartstikke sexy zijn. Op deze manier kom je van dat gepieker af. 

Wanneer je naakt voor je lover staat ben je natuurlijk hartstikke kwetsbaar, maar al die stress over imperfecties kunnen ervoor zorgen je minder geniet van de seks. Of erger: dat het zelfs ongemakkelijk is. Laat al die remmingen van je afglijden en geniet net zo van de seks als een man dat doet. 
 

 
Lingerie
Trek een mooi setje aan waarin je je goed voelt. Kleed je bij je lover langzaam uit en laat hem genieten van je lichaam. Als je jezelf mooi maakt ga je je vanzelf mooi voelen. 
 
Accepteer jezelf
Stop met die negatieve gedachten en accepteer je eigen lichaam. Je bent mooi zoals je bent. Niemand is perfect. 
 
Aan je lichaam werken
Als je jezelf echt niet kan accepteren dan kan je er beter wat aan gaan doen. Als je je eigen curves niet waardeert, dan zit er niks anders op dan te gaan sporten. Een strak lichaam krikt dat zelfvertrouwen waarschijnlijk wat op. 
 
 
Fake it
Nee, we moedigen je niet aan om je orgasmes te faken. Daar wordt geen enkele relatie beter van. Maar wanneer je net doet alsof je een seksgodin bent, dan ga je het vanzelf geloven en word je er misschien ook wel echt een!
 
Kale poes
Wanneer je zorgt besteed aan de boel down under kan dat je zelfvertrouwen een boost geven. De meeste mannen vinden een verzorgde kittycat ook een sexy gezicht. 

Booze
Een paar drankjes kunnen de ergste spanningen in je lichaam wegnemen. Het is natuurlijk niet goed om alleen van bil te kunnen gaan met een fles wodka in je mik, dus ken je grenzen.

Douche

Er zijn weinig dingen die meer opwindend zijn dan een lekkere douche met je lover. Fris en schoon als jullie daarna zijn is het tijd voor actie!

 

Talk dirty to me
Het is even wennen als je begint met dirty talk. Probeer maar eens om je lover een spannend appje te sturen. Dan krijg je snel genoeg zin om diezelfde avond nog in de slaapkamer aan de slag te gaan!

Masturberen
Ken jij je eigen lichaam wel goed? Het helpt om te ontdekken wat je nu echt lekker vindt. Zo kun je ook je boyfriend duidelijk maken wat jouw genotsplekjes zijn.
 
Go naked
Het klinkt misschien gek, maar naakt rondlopen is goed voor je zelfvertrouwen tussen de lakens. Wees trots op je lichaam en je zal merken dat  je je bij anderen ook meer op je gemak zal voelen in je blote niksie. Zelfverzekerde vrouwen zijn sexy!

Ben jij onzeker tussen de lakens?