Waarom ochtendseks geweldig is

Intiem door Redactie Ze.nl
De dag beginnen met een potje sexy time in plaats van een kop koffie en een krant? Ja echt. Ochtendseks is de beste manier om de dag te beginnen. Dus geen smoesjes als ‘ik ben te moe’ meer, zet die koffie aan de kant en sla je slag!

 
Waarom vroeg opstaan om naar de sportschool te gaan, als je thuis ook kunt sporten. En laten we eerlijk zijn; seks is gezond voor je, koffie niet. Ochtendseks is lekker spannend, koffie niet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Om de volgende redenen moet jij geen nee meer zeggen tegen seks in de ochtend!


Natuurlijke energie

We weten dat we energie krijgen van koffie, maar dit is een shot van korte duur die alleen maar voortkomt uit de ingrediënten die erin zitten. Ochtendseks daarentegen geeft je een natuurlijke energie boost waarmee je de hele dag verder kunt. Wiehoe!
 
Ochtendseks is exclusief
Een kop koffie kun je natuurlijk met iedereen drinken op de vroege morgen, maar een goed potje ochtendseks? Nee dat toch niet echt. Lang verhaal kort: ochtendseks is exclusief, dus neem het ervan en enjoy!

Ronde twee

Na een goed potje sexy time is het hoognodig tijd om een lekkere douche te pakken. Mooi! Want dan kunnen jullie daar meteen voor ronde twee gaan. Douchen, ochtendseks én er schoon onder vandaan komen; drie vliegen in één klap!


Seks en ontbijt in één

Ja, ach. Het klinkt misschien een tikkeltje vies, maar sperma staat gelijk aan een goede portie proteïnen. Heel veel meer woorden hoeven we daar niet echt over kwijt, toch?
 
Geen saaie werkdag
Mocht je een dipje hebben op je werk, denk dan even terug aan wat je allemaal uitgespookt hebt die ochtend. Voor je het weet ben je weer een uur verder door al dat gefantaseer. Zo gaat de dag vliegensvlug voorbij!
 
Geen betere manier
Als je alles even kan laten voor wat het is, geen schaamte kent en je niks aantrekt van een slechte adem in de ochtend. Is er dan überhaupt nog iets beters dan (ochtend)seks? Wie wil de dag nou niet beginnen met een orgasme.
 
Wat is jouw favoriete moment voor doing the nasty?