De meest briljante Durex speeltjes

Intiem door Redactie Ze.nl
Bij Durex denk jij natuurlijk meteen aan zo'n standaard rubberen sok die hij om zijn leuter kan trekken om een stokje te steken voor een zwangerschap. But there is more! Veel meer geheimpjes die jij graag verklapt zou willen hebben.

Durex heeft niet alleen de saaie, 'gewone' condoom die een stukje gevoel wegneemt. Durex heeft ook condooms die juist gevoel toevoegen aan jullie 'samenspel'. Maar wij begrijpen als geen ander dat je niet uitgebreid voor het condoomschap in de openbare drogisterij gaat staan op onderzoek uit naar de perfecte Durex producten, in de stad waar je veel te veel mensen kent. Daarom is het zo chill dat je het hele uitgebreide assortiment gewoon anoniem online kunt bestellen bij de online drogist, zonder dat de beste vriendin van je schoonmoeder ziet dat jij de condooms met ribbeltjes afrekent. En om jou ook nog je Sherlock Holmes-kunsten te besparen heeft de redactie van Ze.nl alvast onderzoek gedaan naar welke producten je móet proberen omdat ze zo leuk zijn en de intimiteit in de slaapkamer zullen verhogen. Want zo zijn we dan ook wel weer.


Durex Pleasure me
Deze condooms

geven in plaats van minder gevoel juist meer gevoel aan jullie praktijklesje biologie. De condooms zijn namelijk voorzien van ribbeltjes en nopjes die jullie stimuleren.

Durex Orgasmic

Sommige kerels beschikken over de kwaliteit om binnen drie tellen al klaar te komen. Dat kan heel chill zijn als je er snel vanaf wilt zijn, maar echt spectaculair is het niet. Durex Orgasmic is vergelijkbaar met de Durex Pleasure me, maar dan zit er aan de binnenkant een gel die het mannelijk orgasme uitstelt.

Durex Play delight

De aanschaf van een vibrator kan nogal een drempel veroorzaken waar je eerst overheen moet stappen voordat je het aandurft. Een prijskaartje die je ogen laten scheel kijken wekt niet bepaald een spontane drempelverlaging op. Durex Play delight is een prima instapmodel voor elke potentiële vibo-liefhebber. Hij helpt je aan 5 uur trilplezier.


Durex Play warming
Durex Play Warming

is een glijmiddel dat warm wordt. Geef de term 'hot and steamy' een extra dimensie. Warmte werkt onwijs opwindend.

Durex Play vibrations

De ring van Durex die iedereen weleens in de slaapkamer heeft geprobeerd. Jullie genieten allebei tegelijk van de trillingen van de ring. Fantastisch als je elkaar wat extra genot gunt.

Durex Play tingle

Glijmiddel is al geweldig van zichzelf zolang het maar lang glad blijft. Maar elke andere eigenschap die het biedt is extra meegenomen. Hoe meer actie hoe meer liefde in the end. De tinteling van Durex Play tingle stimuleert extra.

Welke Durex speeltje kun jij aanraden?