Seks & relaties / Seks
Seks

Seksstandjes waar je nog nooit van hebt gehoord


Op z’n hondjes, 69 en de missionaris: deze standjes kennen we inmiddels wel. Maar als we ons hieraan blijven vastklampen dan stijgen we nooit naar bizar grote hoogtes. Deze 4 bizarre seksstandjes zijn de moeite van het proberen waard. 
 
Vanille seks kan leuk, intiem en romantisch zijn. Maar er is nog zoveel meer te doen en ontdekken in die slaapkamer. Of op de bank, de keukentafel of andere spannende locaties natuurlijk. Ready for some action?
 
 
1. De omgekeerde cowgirl
Hihaaa! Bij dit standje ben jij mister loverlover aan het berijden en heb je dus de touwtjes in handen. Misschien zit jij al regelmatig on top, maar wedden dat je je daar nog nooit hebt omgedraaid? Op deze manier word je G-spot intens gestimuleerd. Zo krijg je het down under wel héél warm…  
 
2. De spin
Natúúrlijk komen hier niet echt van die griezelige harige monsters bij kijken. De man zit op zijn en kont en gaat helemaal met de benen wijd. Neem zelf vervolgens plaats op zijn schoot tot je zijn pielemans in je voelt zitten. Leun allebei lekker naar achteren en bewegen maar! Lieve, sexy woorden en blikken gegarandeerd.   
 

3. Hotdog
Huh, wacht, wát?! Een beetje een vreemde naam, maar eigenlijk is dit een spannendere versie van de missionarishouding. Vraag je boyfriend om jouw benen over zijn schouders te gooien wanneer jij onderop ligt. Volg je het nog?! Doordat je dubbelgevouwen wordt kan je lover je op deze manier heel diep penetreren. Een prima manier om die G-spot eens flink te verwennen dus. Hallelujah! 
 
4. Pretzel
Als je geen blauwe knieën wilt is het handig om er nú een zacht kleedje bij te pakken. Neem op handen en voeten plaats. Laat je rechterbeen vervolgens omhoog komen en zet je voet plat op de grond. Kom steeds iets dichterbij je vent totdat jullie elkaar dáár aanraken. Wanneer hij in je zit kan de pret beginnen. 

Wat is jouw favoriete standje?