Wow! Een beha kan jou hoofdpijn bezorgen

Lichaam door Sascha
De dag beginnen met knallende koppijn en je afvragen waar dat in godsnaam toch vandaan komt. Misschien moet ik een bril? Misschien heb ik een haat-liefde relatie met (teveel) koffie? Guess what… Misschien is het wel de schuld van je beha!

 
Als het aankomt op het hebben van knallende hoofdpijn, zijn daar talloze oorzaken voor te bedenken. Grote kans dat je moeder komt met het feit dat je niet genoeg drinkt en je boyfriend zal je er waarschijnlijk wel op wijzen dat je een beetje stressy bent… Oh, en dan heb je nog de mannen die het weer eens op je bloody mary periode gooien. Sinds kort is er een nieuwe oorzaak toe te voegen aan de ellenlange oorzakenlijst van hoofdpijn, namelijk je beha.


Big boobies

We weten inmiddels allemaal dat een goede, ondersteunende beha goed is voor een stel stevige boobs. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je rug- en nekspieren. Wisten wij veel, dat die hoofdpijn aan je beha zou kunnen liggen! Toch is het echt waar. Een ondersteunende beha kan jouw grote wapen zijn in de strijd tegen hoofdpijn. Tenminste, bij vrouwen die gezegend zijn met een partij mooie, grote, zware boobs.
 
Knallende koppijn
Volgens Tim Allardyce uit Surrey Physio, leidt door het dragen van een niet ondersteunende beha tot flink wat hoofdpijn. Dit komt omdat de rug- en nekspieren hierdoor harder moeten werken om het gewicht van big boobste te kunnen ondersteunen. Aan BT.com legde hij uit dat wanneer je nekspieren overwerkt raken, je voorgevel dit iets minder vindt waardoor er hoofdpijn ontstaat. Dus, vind de perfecte beha en vecht terug tegen die koppijn. You can do it!
 
Zou dit ook voor jou de reden kunnen zijn van jouw knallende koppijn?