10 dingen die lange vrouwen te vaak horen

Lichaam door Sascha
Ondanks dat lange vrouwen met die eindeloos lange benen vaak aantrekkelijk worden gevonden, worden er toch dagelijks die eeuwige standaard vragen gesteld over de lengte van een tall lady. Die willen wij liever niet meer horen!

 
Ja, we weten dat we lang zijn en nee, we willen niet altijd achteraan staan. Lang zijn heeft zo zijn voordelen, maar ook zo zijn nadelen. De volgende 10 dingen horen lange dames toch echt ietsje te vaak!

Bron
 
1. Goh, wat ben jij eigenlijk lang

Ja-haaaa. Nothing new. Waarom moeten mensen altijd iets benadrukken van een ander, terwijl ze weten dat jij jezelf waarschijnlijk minstens 20 keer op een dag in de spiegel bekijkt.
 
2. Is dat niet lastig met broeken kopen?
Ja, natuurlijk is dat lastig met broeken kopen. Man, meestal staak ik de zoekopdracht naar de perfecte jeans al voordat ik er überhaupt aan begin!
 
3. Kun jij even achteraan gaan staan?
Bij ieder fotomomentje, ieder concert of tijdens de film word je vriendelijk, doch dringend, verzocht achteraan plaats te nemen. En geloof ons, dat is echt niet altijd leuk.
 
4. Kun je wat langzamer lopen AUB?
Met lange benen, maak jij grotere stappen. Dus wanneer er iemand naast je loopt met korte beentjes, moet hij of zij bijna rennen om jou bij te houden. Erg herkenbaar is de vraag dan of het alsjeblieft iets langzamer kan allemaal.
 
5. Hoe lang ben jij eigenlijk?
Ook deze vraag krijgen wij lange vrouwen ernstig vaak te horen. No problemo, maar na drie keer op een dag deze vraag te hebben beantwoord, is een lange dame daar ook weleens een keertje klaar mee.


6. Kun je dit eventjes voor me pakken?

Kleine mensen kunnen nou eenmaal niet overal bij. Gelukkig zijn daar de lange ladies die eventjes kunnen helpen. Komt die lengte toch nog van pas!
 
7. Ik ben zo klein als ik naast jou loop!
Ja. En ik ben zo groot als ik naast jou loop. Wij zijn ons er ook echt wel van bewust dat we langer zijn dan de gemiddelde vrouw, maar soms wordt dat toch wel iets te vaak benadrukt…
 
8. Pas 22?!
Vaak worden lange vrouwen veel ouder geschat. En met vaak, bedoelen wij vaak.
 
9. Is dat niet lastig met mannen?
Weer zoiets typisch wat lange vrouwen niet altijd leuk vinden om te horen. Die lengte is vaak al een dingetje op zich, laat staat bij het vinden van een man die even groot of groter is. Dus JA, dat is lastig met mannen.
 
10. Vind je het niet vervelend?
Nee, wij vinden het niet erg om een lange vrouw te zijn. Maar wat wij wel vervelend vinden, is de vráág of wij het vervelend vinden. Stop it please!
 
Herken jij, als lange vrouw zijnde, deze te vaak gestelde vragen?