Voordelen die alleen lange vrouwen hebben

Beauty door Sascha
Sommige vrouwen zijn erg onzeker over al die centimeters, maar geloof ons. Lange vrouwen hebben zoveel fijne voordelen! Killer legs waar geen einde aan komt, de aantrekkelijkheid van lange vrouwen en makkelijk vetjes verdoezelen.

 
Schuif je onzekerheid over je lengte aan de kant en koester die centimeters! Echt, mannen vinden het maar wat aantrekkelijk. Naast al die mannen die voor je in de rij staan, pak jij als tall lady ook nog eens onderstaande voordelen mee. We run the world!

 
Geen “mag ik je ID even zien?”
Op je 14e was het voor jou al een koud kunstje om een club van minstens 18 jaar en ouder binnen te komen. En dat terwijl jouw vriendinnetjes het niet eens hoefde te proberen. En ook nog eens mooi meegenomen: oudere jongens. Aangezien mannen zo’n twee jaar achterlopen, pak jij liever met een wat oudere jongens aan.
 
Rich bitch
Ja echt, het schijnt dat lange mensen gemiddeld rijker worden. Nog een keer mooi meegenomen! En guess what… Er is zélfs ooit een keer onderzocht dat iedere centimeter zorgt voor zo’n €735 euro. In the pocket! Vergeet natuurlijk niet dat je niet slapend rijk wordt, tenzij je een geld boom in de achtertuin hebt staan.

Aantrekkelijk

Of je het nou wilt of niet, lange vrouwen worden doorgaans als zeer aantrekkelijk gevonden. Kont naar achter, borst naar voren en gegarandeerd dat mannen nekpijn zullen krijgen van het omkijken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die benen waar geen eind aan komt (Doutzen Kroes).


Vetjes

Hoe langer je bent, hoe meer vet je feitelijk kunt hebben zonder het ook daadwerkelijk te zien. Tenminste, het valt jou misschien wel op. Maar geloof ons, een ander ziet het echt niet! Als je wat kleiner van stuk bent zullen die paar extra kilo’s meer opvallen. Dus, move your ass en haal maar lekker veel lekkere dingen in huis. Geeft niks!
 
Pretparken her you come!
Voor jou was een dagje vertoeven in een pretpark vroeger absoluut geen probleem! Jij mocht met jouw lengte in alle achtbanen, terwijl jouw kleine vriendinnetjes vanaf de zijlijn sip toekeken. En trots dat je was. Bij elke achtbaan langs de meetlat moeten maar uiteindelijk toch altijd lekker door mogen lopen.

Voor de lange ladies: welk punt herken jij?