Beauty / Lichaam
Lichaam

8x Hilarische billenfeitjes die je nog niet wist

Reageer 0

Kont, ass, derriére of billen. Er zijn veel manieren om die twee kadetten bij hun naam te noemen en ze komen in alle vormen en maten. Toch zijn er een aantal dingen die je vast nog niet wist over je achterwerk. Speciaal daarom hebben wij acht hilarische billenfeitjes voor je op een rij gezet.

Lees meer in onze galerij

1/2 - 8x Hilarische billen-feitjes die je nog niet wist

 

1. Vrouwen leven langer dan mannen vanwege hun achterwerk

Dit komt doordat vrouwen gemiddeld bredere heupen hebben dan mannen. In onze heupen zit vet, dat het lichaam beschermd en cholesterol en suikerspiegels op pijl houdt. Onderzoekt toont ook aan dat vrouwen met een goede bilpartij over het algemeen minder voortijdig overlijden dan vrouwen met minder billen. Maar als je nu direct naar die reep chocola grijpt: pas op voor buikvet, want dat is het dodelijkste lichaamsvet dat er is. 

2. Je laat gemiddeld 13 tot 21 scheten per dag

No worries, het is heel normaal! En bedenk maar zo: beter een scheetje voor iedereen, dan buikpijn voor jou alleen.

3. Kim Kardashian heeft geen bil implantaten

Kim trekt altijd flink wat aandacht met haar genereuze achterwerk, waaronder voornamelijk kritiek dat zij implantaten zou hebben. Toch is tijdens een aflevering van Keeping up with the Kardashians met een butt x-ray bewezen dat zij geen siliconen implantaten heeft. Natuurlijk zijn wij niet op de hoogte van eventuele andere manieren om de bilpartij een lift te geven…

 

đź‘€

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

4. Vrouwen met grote billen zijn slimmer

Uit een onderzoek van universiteiten van Pittsburgh en Californie blijkt dat vrouwen met een grote kont slimmer zijn dan vrouwen met een kleiner achterwerk. Hiervoor hebben ze 16.000 vrouwen onderzocht. Volgens de onderzoekers komt dit doordat essentiele omega-3 vetten worden opgeslagen in heupen en billen en deze stimuleren hersengroei. Hips don’t lie!

 

Lees verder op de volgende pagina!

 

Ga hieronder verder
Meer op de volgende pagina
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen