Unboxing: Het is lente in de allernieuwste beautybox!

Make-up door Redactie Ze.nl


Wij hebben weer en goedgevulde box voor heerlijke beauty producten op onze redactie “deurmat” ontvangen. De lente is in zicht, de krokussen laten zich voorzichtig zien en ook beauty wise is het tijd voor de zon. Kijk je mee?

Deze maand hebben we een hele leuke box op het menu staan. Eentje met producten die perfect bij elkaar aansluiten. Want, wat is een lipstick zonder goede lipliner en wat is een nagellak zonder basecoat? Natuurlijk staan alle producten in het teken van de lente zo begin.

Cream Heat Spray - Maria Nila
Voor je jouw haar te lijf gaat met allerlei hete tools zoals de föhn en krultang is een beschermde basis een musthave! De Maria Nila Cream Heat Spray is een verzorgende crème spray die beschadigd haar herstelt, gespleten puntjes voorkomt en zorgt voor prachtig glanzend haar.

Hoe werkt het? Breng de heat spray aan op vochtig of handdoekdroog haar vóór het stylen met je favoriete apparaat. Het Colour Guard Complex beschermt het haar tegen UV-straling en vrije radicalen. Dit product is vrij van sulfaten en parabenen, bevat 100% plantaardige ingrediënten en de verpakking is 100% CO2-gecompenseerd. Het resultaat? Een prachtige glans en voelbaar gezond haar.

Maria Nila style & finish is een lijn bestaande uit kleurbehoudende stylingproducten die ervoor zorgen dat jouw haren altijd fijn aanvoelen. Alle producten zijn vrij van sulfaten en parabenen, zijn 100% plantaardig en de verpakking is 100% CO2-gecompenseerd.

Naast de kwalitatief hoogstaande producten die Maria Nila produceert zijn ze ook nog erg goed voor onze mooie wereld! Dit Zweedse bedrijf wordt gesteund door Leaping Bunny, PETA en Vegan Society vanwege haar intensieve maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Helemaal leuk! Maria Nila heeft speciaal voor deze campagne een kortingscode aangemaakt voor beautybox. Ga naar www.johnbeerens.com laad je winkelwagentje vol met je favoriete Maria Nila producten en gebruik t/m 31 maart de code “MARIANILA” voor een korting van 20%!

Lipstick & Lipliner Pencil - Golden Rose
Het merk Golden Rose is een favoriet van Beautybox. Deze keer heeft het beauty merk elf combinaties aan lipsticks en lippotloden toegevoegd aan onze lente box. Het is dus een verrassing welke kleurencombinatie je krijgt.

Gebruik je nog geen lipliner dan kun je met dit zachte potloodje lekker experimenteren. Breng eerst de lipliner om de lipcontouren aan en vul dit lijntje daarna op met de lipstick. Kylie Jenner eat your heart out!

Brook Street Nail Polist & Base coat with Kensington Caviar - Nails Inc.
Never change a winning team! Wij zijn fan van de nagellakjes van Nails Inc. ze zijn dan ook geen vreemde van Beautybox. Deze keer zit er zowel een base coat als een vrolijk lente kleurtje in de box. Breng eerst de base coat aan zo blijft de nagellak extra lang zitten. Wij zijn helemaal klaar voor de lente, nu jij nog!

Wil jij ook elke maand verrast worden met de mooiste beautyproducten van de leukste merken? Voor €14,95 ontvang jij dit leuke cadeautje voor jezelf (of iemand anders) elke maand op je deurmat! Ga naar beautybox.nl om direct te bestellen.