Beauty / Gezicht
Gezicht

Een flawless huidje dankzij de Face Mapping van Dermalogica

Reageer 0

We willen allemaal die flawless en stralende huid. Een gezicht die zachter aanvoelt dan de billetjes van een baby en wanneer we onze spiegel vragen wie het mooiste van het land is willen we alleen een bevestigend “Jij!” horen.

Bij het kiezen van crèmes en smeersels laten wij ons graag verleiden door verpakkingen en reclames, maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de ingrediënten in de producten. Dan ben je bij Dermalogica aan het juiste adres.

 

 


Dermalogica kijkt niet alleen naar de ingrediënten die in hun huidverbeterende producten gaan, maar ook maken zij gebruik van een nauwkeurige huidanalyse genaamd Face Mapping. Nu ontstaan er bij deze term misschien een aantal vraagtekentjes boven je hoofd. Geen zorgen... Ze.nl legt uit!
 
Face Mapping is een huidanalyse die wordt uitgevoerd door een professionele schoonheidsspecialist van Dermalogica en werkt als volgt. Voor het gemak deelt de gezichtshuid op in 14 zones. Elke zone wordt afzonderlijk en nauwkeurig bekeken waardoor de conditie superhelder in kaart gebracht wordt. Hierna kan de specialist samen met jou een gedetailleerd stappenplan opzetten om die flawless huid, met behulp van de juiste Dermalogica producten te krijgen. Helemaal leuk: dit wordt door de schoonheidsspecialisten van Dermalogica kostenloos gedaan! Zo weet je altijd dat je de juiste producten hebt die helemaal bij de wensen van jouw gezicht passen. Handig, toch?

 

 

 
Dermalogica is trouwens niet alleen heel goed voor de huid, maar ook voor vrouwen wereldwijd. Met FITE, Financial Independence Through Entrepreneurship, worden vrouwen wereldwijd door middel van een microkrediet geholpen met het opzetten en laten groeien van hun eigen bedrijf. Oprichtster Jane Wurwand van Dermalogica startte dit initiatief in 2010 als onderdeel van de Dermalogica Foundation en verstrekken nu kleine leningen aan vrouwen. Met deze kleine leningen kunnen de vrouwen in zichzelf investeren en zo werken zij zelf aan een betere toekomst voor zichzelf en hun families.
 
Met de producten van Dermalogica verbeter jij dus niet alleen jouw huid, maar ook indirect het leven van een vrouw en haar familie. Een deel van de opbrengst van de producten wordt namelijk jaarlijks door Dermalogica geschonken aan FITE!
 

 
Goed voor jou en goed voor de wereld. Meer weten over Face Mapping? Ga naar Dermalogica.nl.

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen