De weg naar een ideale huid: Verzorgen (+ WIN!)

Winacties door Jet

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Als we in de spiegel kijken dan zien wij het liefst een mooie egale huid. Om dit te bereiken verzorgen we ons gezicht dagelijks met beautyproducten. In hoeverre kunnen zij je huid echt verbeteren? Ik testte het uit met de producten van Dermalogica.
 
Heerlijk tutten
De vorige keer schreef ik al over mijn liefde voor huidverzorging. Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om te tutten met fijne beautyproducten. Nu ben ik 26 en wordt mijn huid ietsjes ouder. Dat heeft me aan het denken gezet: moet ik doorgaan met het gebruiken van oude vertrouwde én betaalbare merken of zal ik overstappen naar een wat duurder en kwalitatief beter merk? En als ik dat doe: zie ik dan ook daadwerkelijk verschil?

 
Dermalogica
Ik besloot dit uit te testen met de producten van Dermalogica. Wat ik zo fijn vind is dat dit een no-nonsense merk is. Geen extravagante verpakkingen of chemische kleur- en geurstoffen, maar producten die écht wat voor je huid doen. Dermalogica besteedt liever al haar tijd aan het uitdenken van nieuwe effectieve formules, dan aan het maken van luxueuze verpakkingen. Als je wilt starten met de producten van Dermalogica kun je eerst een bezoekje brengen aan een Dermalogica skin therapist, deze vind je door heel Nederland. Zij brengt door middel van een unieke methode - genaamd Face Mapping - je huid in kaart, zodat jij precies weet welke producten je nodig hebt.
 
Met een tas vol producten ging ik naar huis: al mijn oude verpakkingen borg ik op in een doos en verving ik door mijn nieuwe aanwinsten. De komende weken zal ik bespreken wat deze producten voor mijn huid hebben betekend, ingedeeld in: reinigen, diep reinigen, verzorgen, diep verzorgen. Verder mag ik elk artikel ook wat van deze heerlijke producten weggeven, houd ze dus goed in de gaten!

 
Waarom verzorgen?
Zon, kou, airco, luchtvervuiling: dagelijks wordt onze huid beïnvloed door factoren van buitenaf. Deze kunnen de huid uitdrogen en onzuiver maken, met alle vervelende gevolgen van dien... Niemand zit te wachten op een droge of juist vette huid met pukkeltjes, rode vlekjes en irritaties!

Om je huid in goede conditie te brengen en te houden is het noodzakelijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken. Een goede dag- en nachtcrème kunnen je huid beschermen tegen invloeden van buitenaf en hem tegelijkertijd hydrateren. Zo blijft het vocht binnen en het vuil buiten!
 
Daarnaast is het ook heel belangrijk om je huid te beschermen tegen UV-straling, door een product met SPF te gebruiken. Zo bescherm je je huid tegen huidveroudering en ga je pigmentatievlekjes tegen. Een absolute must dus!

Je kunt nog een stapje verder gaan door een booster te gebruiken. Een booster bevat zeer hoog geconcentreerde werkzame stoffen die de huid extra voeding geven. Boosters kunnen onder de dagverzorging worden gebruikt of als een kuurtje worden ingezet. Je kunt ook voor een serum kiezen, maar deze bevat vaak maar 30% werkzame stoffen en een booster 70%!


ZeTest!
Van het hele verzorgingsritueel vind ik het aanbrengen van crème echt de kers op de taart. De zachte textuur, de fijne geur en het heerlijke gevoel daarna... I love it! Ik kreeg na de Face Map de Skin Smoothing Cream mee naar huis en ik was reuze benieuwd hoe mijn huid erop zou reageren. De Skin Smoothing Cream is een voedende crème met kalmerende plantenextracten, vitamines en antioxidanten. Ingrediënten als aminozuren, vitamine C en E, aloë vera en druivenpitextract houden de vochtbalans op peil en verbeteren de textuur en soepelheid van de huid. De crème bevat geen chemische kleur- en geurstoffen.
 
Het is een heerlijke crème die redelijk neutraal ruikt, maar een royale werking heeft op de huid. Direct na de eerste keer gebruiken voelde mijn gezicht al zachter aan en de dagen daarna zag ik hem rustiger en egaler worden. Ik gebruik de crème overdag in combinatie met een SPF-bescherming, dit is zeer belangrijk zoals je hierboven hebt kunnen lezen.
 
Maar voor deze winactie geven we een heel ander product weg, namelijk de Skin Hydrating Booster. Dit is een supergeconcentreerde, sterk hydraterende vloeistof die zelfs de meest gedehydrateerde huid intensief voorziet van vocht, fijne lijntjes vermindert en de huid superglad maakt. De Skin Hydrating Booster kan tot 1000 keer zijn gewicht in water vasthouden; een echte vocht-boost voor je huid dus!
 
WIN!
Kan jouw huid wel een dosis vocht gebruiken? Doe dan snel mee met deze winactie! Wij mogen namelijk maar liefst 6 x de Skin Hydrating Booster ter waarde van ? 72,90 per product weggeven. Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 9 mei.
 
Bij elk artikel mag Ze.nl producten van Dermalogica weggeven met een gezamenlijke waarde van ? 500,-.