Lifestyle / Reizen
Reizen

Dit is waarom op vakantie met je BFF het leukste is wat er bestaat


Het liefst gaan we het hele jaar door op vakantie. Tuurlijk is het heerlijk om met je boyfriend een romantisch weekendje weg te gaan, maar als je op vakantie gaat met je beste vriendin weet je sowieso dat het onvergetelijk wordt.
 
Wekenlang waren jullie bezig met de voorpret: het uitzoeken van een bestemming, samen shoppen voor strandoutfits en de nacht voor vertrek slapen jullie natuurlijk ook bij elkaar. Lees hier 14 redenen waarom een vakantie met je BFF het leukste is wat er bestaat!
 

Geen inpakstress
Een vakantie met je BFF maakt het welbekende inpakprobleem een stuk gemakkelijker. Want in plaats van dat jezelf tien paar schoenen moet meesjouwen, kun je nu gewoon samendoen en gebruik maken van haar collectie sandaaltjes.
 
Personal fotograaf
Je bestie weet precies hoe jij het voordeligst op de foto kunt staan. Ze zorgt ervoor dat je vetrolletjes verborgen blijven, maar je zongebruinde benen perfect naar voren komen. 
 
24/7 samen zijn
In Nederland proberen jullie elkaar elke dag te spreken, maar jullie zijn allebei druk, druk, druk. Op vakantie ben je de hele dag samen en heb je uren de tijd om bij te kletsen. 
 
Ze kent je als geen ander
Jij bent gewoon echt geen ochtendmens, zelfs niet als je op een tropisch eiland wakker wordt. Gelukkig accepteert je bestie dit volledig.

Shoppen
Wat is er nou leuker dan een middagje rondstruinen op een Italiaanse markt? Terwijl je vent het na een halfuur al heeft gezien, kunnen jij en je beste vriendin gemakkelijk de hele middag spenderen met het kopen van souvenirs.
 
Fiesta, fiesta 
Jullie vakantie is sowieso al één groot feest. Maar zelfs als jullie ergens in een verlaten salsabarretje belanden, weet zij er nog iets leuks van te maken. 

Vakantieliefdes
Met zijn lichte ogen en donkere haar is Juan de perfecte vakantielover. Je beste vriendin ziet gelijk hoe jij aan het zwijmelen bent en ze gunt je dan ook een romantisch avondje samenzijn met deze Spaanse vriend.

Zwijgen is goud
Je beste vriendin weet wanneer jij even tijd voor jezelf nodig hebt. Ze vindt het dan ook geen probleem als jij even tijd voor jezelf nodig hebt en alleen met een boekje op het terras wilt zitten.

Lang leve de lol
Zelfs een lange saaie stinkende busrit van 6 uur wordt gezellig met je partner in spe. 

Nooit genoeg
Zelfs na 7 dagen zon, zee en strand zijn jullie nog niet op elkaar uitgekeken. Jullie band is nog sterker. Wanneer mogen jullie ook alweer samen op vakantie?

 

Redder in nood
Op een zonnig eiland kun je soms best last hebben van ongedierte, maar jouw bestie is je partner in crime. Zij haalt zonder moeite alle spinnen en andere insecten voor je weg, who needs a man?

Gouden duo
Je beste vriendin heeft een aangeboren TomTom, ze weet feilloos de weg te vinden in de Franse smalle straatjes, terwijl jij de weg kwijtraakt in jullie hotel. Jij weet op jouw beurt weer de allerleukste hotspots te vinden. Samen zijn jullie een gouden duo.

Gedeelde smart is halve smart
Lange wachtrijen voor de incheckgate, overvolle terrasjes, veel te warm weer, stinkende busjes en onaardige obers. Soms kan reizen best zwaar zijn. En oh, wat is het dan fijn om samen te klagen.
 
Gelukkig hebben we de foto’s nog
De rest van het jaar kun je samen herinneringen ophalen, foto’s kijken en terugdenken aan deze prachtvakantie.

Ga jij samen op je vakantie met je beste vriendin?