Beauty / Haar
Haar

Dit zijn de meest herkenbare situaties voor iedere krullenbol

Reageer 0

Terwijl andere vrouwen een moord zouden doen voor jouw haar, weet jij niet hoe snel je van die ontembare lokken afkomt. De krullenbollen onder ons weten dat the struggle real is en er veel meer bij komt kijken dan een mooie hairdo.
 
Lang, kort, blond, bruin, rood, je hebt krullen in alle soorten en maten. Als je ze niet hebt, wil je ze heel graag, maar als je ze zelf wel hebt is het een ander verhaal. Je kunt niet zonder, maar ook niet met ze. Ben jij een girl with curls? Dan komen deze situaties je gegarandeerd bekend voor! 
 
 
… De grootste zoektocht in jouw leven is naar de holy grail onder de verzorgingsproducten voor jouw enorme bos krullen. Als iemand je ooit de vraag stelt waaraan je het meeste geld hebt uitgegeven in je leven, dan is het antwoord zo obvious: haarproducten. Gelukkig heb je het bedrag niet bijgehouden, want dan zou je spontaan van je stokje gaan. 
 
… Er is geen dag waarbij je krullen hetzelfde zitten. Het is zo onvoorspelbaar, de ene dag zit het helemaal on point en de andere dag is het alsof je je vinger in het stopcontact hebt gestopt. 
 
… Je haar kammen terwijl het droog is? HA, dat moet een grap zijn. Tenzij je wilt dat je borstel blijft vast zitten.
 
… Conditioner gaat bij jou altijd sneller op dan shampoo. 
 
… Jouw haarroutine neemt nog net niet een hele dag in en als je niet naar Piets Weerbericht hebt geluisterd, kunnen de stijlen lokken al heel gauw veranderen in een enorme pluizenbol. En ook tijdens de warme dagen zijn we niet helemaal tevreden.
 
… Je haarstijl zorgt ervoor dat je gelijk een heel ander uiterlijk hebt, leuk voor degene waarmee je aan het daten bent! (Twee vrouwen in één). 
 

 
… Die irritante mensen die aan je haar zitten omdat je krullen hebt en er aan gaan trekken om te kijken hoelang het werkelijk is. Stop hier onmiddellijk mee! 
 
… Het ene elastiekje na het ander knapt omdat jouw haar veel te dik is. Gelukkig kun je er zo’n 30 tegelijkertijd kopen. 
 
… ‘Is dit je natuurlijke haar?’ Joh, alsof ik elke dag de tijd heb om deze krullen te creëren. 
 
… Verandering brengen in je haarroutine is voor jou een ware no-go! Want dat betekent dat het helemaal misgaat.
 
… Verschillende hair styles proberen? Nah, die keus is voor jou al vrij snel gemaakt.
 
… Net zoals je een hele zoektocht moet plannen om de juiste producten te vinden, is het nog steeds een strijd om een kapper te vinden die jouw krullen in bedwang kan houden. En natuurlijk ook iemand die het niet te kort knipt, want het lijkt eeuwen te duren voordat het weer tot een normale lengte zit. 
 
 
… Je kunt geen subtiele knot maken zonder enige bobbel of eigenwijze krul die ertussenuit springt. 
 
… Even föhnen? Dat gaat natuurlijk niet zonder diffuser. 
 
… Je haar laten drogen aan de lucht? De onderkant ziet er dan goed uit, maar wat betreft de bovenkant is dat totaal niet zo. 
 
… Even snel je haar doen omdat je haast hebt is voor jou onmogelijk. 
 
… ‘Omg, ik wil echt jouw krullen!’ Vaak vragen we ons dan ook af of ze het nog willen als ze weten wat er allemaal bij komt kijken. 
 
… Ben jij gezellig een dagje weggeweest naar het strand? Heel leuk allemaal, maar zie maar eens al dat zand uit je haren te krijgen. 
 
Ondanks alles kunnen we nog steeds niet zonder onze krullen. Want hey, het maakt ons wie we zijn! En heel veel vrouwen zijn er jaloers op en mannen vinden het vaak enorm aantrekkelijk *wink*. 
 
Krullenbol, herken jij deze dingen? 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen