Kapsels voor vet haar

Haar door Sabine
Het kan een keer dat een douche je is ontschoten of dat je in een regenbui hebt gefietst en je haren opeens een beetje vettig zijn. Je hebt geen tijd om het te fatsoeneren. Wat nu? Deze kapsels staan gelukkig nog steeds goed als je vet haar hebt. 
 
Als je haar vet is, voel je je meteen een stuk onverzorgder. Niemand vindt het fijn om met vette slierten rond te lopen. Je haar hangt dan zo futloos langs je lichaam. Maar hoe kun je dit probleem oplossen als je geen tijd hebt om te douchen? Door deze kapsels te maken! 
 
Hair wrap 
Wie zegt dat je ergens geen doekjes om moet winden, had het overduidelijk aan het verkeerde eind. Als je vet haar hebt, is dat vaak alleen bij je haaraanzet. Door een leuke hair wrap te maken, ziet niemand meer dat je haar vettig is! 

 
Rommelige knot
Door een rommelige knot te maken, zal de aandacht wat meer gaan dan je rommelige knot, dan naar het feit dat je haar een beetje vet is. Bovendien staat een rommelige knot ook nog eens schattig! 
 
Strakke staart 
Een staart waarbij je haar strak naar achter getrokken is. Je haar kan dan alsnog wel vet lijken, maar in dit geval lijkt het alsof het zo hoort. 
 
 
Boxer Braids
Vlechten kunnen ontzettend veel oplossen. Door de boxer braids te maken, kun je alsnog zien dat er veel tijd is besteed aan je haar. Niemand die het nog opvalt dat je twee vlechten inhebt. Bovendien is deze variant ook helemaal niet kinderachtig. 
 

Zijvlecht 
Voor wie twee vlechten iets te veel van het goede vindt, kan gaan voor slechts een zijvlecht. Ook op deze manier zal het mensen niet zo opvallen dat je haar vet is. 
 
Beach waves 
Heb je je haar het liefste altijd los? Ga dan voor beach krullen. Je kunt een beetje zoutspray in je haar sprayen voor een extra mooi effect. De zoutspray kun je trouwens supermakkelijk zelf maken! Zorg dat je een lege sprayfles hebt, doe hier warm water in en voeg twee eetlepels zout toe. Wacht tot het is opgelost en sprayen maar! 
 
 
Wat doe jij altijd met je haar als het vet is?