Ex on the Beach-Giorgina vreesde deelname als transvrouw: ‘Wilde niet in elkaar geslagen worden’

Media door Alyssa

Vorig jaar was Giorgina de allereerste transvrouw die meedeed aan Ex on The Beach. Een flinke stap, want eerder leefde ze naar eigen zeggen nog als een kluizenaar. In een interview met Brandpunt vertelt Giorgina nu eerlijk over haar ervaring.

Eng om mee te doen aan Ex on the Beach

Giorgina geeft toe dat ze het best eng vond om mee te doen aan Ex on the Beach. Ze was bang dat ze weer zou worden uitgescholden of in elkaar geslagen, zoals vroeger. Maar gelukkig pakte het heel anders uit! "Ik had nooit gedacht dat er zoiets op m'n pad zou komen. En al helemaal niet zo snel. Het was de eerste keer dat ik me weer in het openbaar zou vertonen en ik had me voorbereid op het ergste."

Gelukkigste periode van haar leven

Ondanks haar angsten, kijkt Giorgina nu superblij terug op haar avontuur bij Ex on the Beach. Sterker nog: ze noemt het de gelukkigste periode van haar leven. Dankzij het programma zit ze nu een stuk beter in haar vel.

Weggepest en positieve reacties

Voordat Giorgina meedeed aan Ex on the Beach, had ze het echt moeilijk. Ze werd weggepest van meerdere scholen, kon niet werken en zat zelfs in een kliniek vanwege mentale klachten. Maar na haar deelname werd ze overspoeld met positieve reacties. "En natuurlijk kreeg ik ook haat, maar mijn deelname was achteraf de gelukkigste periode van m'n leven." Giorgina is ontzettend blij en trots dat ze heeft meegedaan aan Ex on the Beach. "Sinds mijn deelname aan Ex on the Beach voel ik me vrij, ik accepteer mezelf." You go, girl! 

Nieuwe liefde voor Megan

Ook het leven van Megan Desaever is flink op zijn kop gezet. Megan heeft namelijk onlangs aangekondigd dat ze opnieuw verliefd is! Megan, die wel vaker mannen relatiemateriaal vindt (no shade though), is er nu echt 100% zeker van dat Oliver the one and only is. Om hun liefde te bezegelen heeft ze zelfs hun datum op haar pols laten tatoeëren. Als dat geen commitment is, dan weten wij het ook niet meer.

Love at first sight 

Megan en Oliver hebben elkaar ontmoet op Ibiza tijdens een tripje met haar BFF's. Hoewel ze eerst dacht dat hij gewoon de zoveelste player was, wist Oliver uiteindelijk toch haar vertrouwen te winnen. En guess what? Het blijkt dat ze dezelfde visies en toekomstdromen hebben. Een match made in heaven much? Ondertussen heeft Oliver al kennisgemaakt met Megan's familie en zijn er zelfs plannen om naar Engeland te gaan om zijn familie te ontmoeten.

Lees ook: Cute! Love Island-Donny heeft een nieuwe vriendin