Oei! Opnieuw kritiek op Maan’s drastische nieuwe look

Media door Alyssa

Maan de Steenwinkel heeft haar volgers flink weten te verrassen met een totaal nieuwe look. De zangeres deelde een foto op Instagram waarop ze pronkt met felroze lokken. Yep, je leest het goed - geen subtiele highlights of een donkere spoeling voor Maan, maar knalroze haar!

Heeft Maan roze lokken, of toch misschien oranje?

Op de foto zien we haar poseren in donkere kleding, waardoor haar nieuwe kapsel extra opvalt. Maar eerlijk is eerlijk, het blijft een beetje gissen welke kleur het precies is. Is het nou roze zoals de emoji in haar bijschrift suggereert? Of toch meer oranje vanwege het EK-gevoel? We kunnen in ieder geval concluderen dat het allesbehalve saai is.

Fans reageren verdeeld 

Hoewel ze zelf helemaal in haar nopjes lijkt met haar nieuwe look, zijn haar volgers minder enthousiast. De reacties onder de foto lopen behoorlijk uiteen. Sommige mensen zijn ronduit negatief, zoals iemand die schrijft: "Ik vind het geen gezicht." Auw, dat is niet echt een compliment! Gelukkig zijn er ook fans die haar roze haren wél kunnen waarderen. Zij benadrukken dat het uiteindelijk Maan haar eigen keuze is en dat ze lekker moet doen waar ze zich goed bij voelt. Het nieuwe kapsel van Maan bekijk je hieronder:

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.  

Meer op Instagram

Karel Gerlach

Karel Gerlach, zanger van Goldband en Maan, hebben al een poos een relatie met elkaar. Als we hier iets over voorbij zien komen, lijkt het alsof ze dolgelukkig zijn met elkaar. Ze delen hier zelf niet veel over met de pers of op social media. Tot gisteren, want toen had Karel een interview met 3voor12, waarin hij openhartig vertelt over zijn relatie met de zangeres en over de roddels die afgelopen tijd rondgingen over de Maan

Roddels 

Afgelopen tijd gingen er behoorlijk wat roddels rond over de zangeres. Ze zou drugsverslaafd zijn en het zou niet goed met haar gaan. Dat bleek absoluut niet waar te zijn. Ze was vooral bezig met haar nieuwe muziek en ze focust zich op haar privéleven. Karel zegt hierover: “Ze krijgt veel negativiteit over zich heen: haar haar privéleven ligt onder een vergrootglas, er zijn allerlei roddels over met wie ze de lakens heeft gedeeld, over drugsgebruik, en eigenlijk is ze precies het tegenovergestelde van wat mensen zeggen. En toch sluit ze zich niet af van anderen."

Lees ook: Volgers van Maan herkennen haar niet: gaat ze Britney Spears achterna?