Zoon Martijn Krabbé deelt update over vaders gezondheid

Media door Alyssa

In maart deelde Martijn Krabbé dat hij een vorm van kanker heeft, en sindsdien is het stil geweest rondom de geliefde presentator. Gelukkig komt daar nu verandering in! Zijn zoon Bickel Krabbé heeft namelijk in gesprek met Shownieuws een update gegeven over hoe het nu met zijn vader gaat.

Het gaat "naar omstandigheden goed" met Martijn Krabbé

In een interview met Shownieuws vertelt Bickel dat het, gezien de situatie, best oké gaat met z'n vader. Hij vertelt: "Naar omstandigheden gaat het goed. Hij wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand, dus dat respecteer ik ook. Alles wat hij wil dat mensen weten, staat in zijn Instagram-post." Hoewel we niet alle details krijgen, is het fijn om te horen dat Martijn Krabbé zich naar omstandigheden goed voelt.

Veel steun voor de familie

Bickel laat ook weten dat het gezin veel aan elkaar heeft in deze moeilijke tijd. "We hebben veel steun aan elkaar, zien en spreken elkaar veel", vertelt hij. En het is niet alleen de familie die achter Martijn staat. Ook veel fans en mensen die dichtbij hem staan sturen lieve berichtjes. "Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en erop reageren. Ik heb wel een paar mooie reacties voorbij zien komen." Super tof dat zoveel mensen om Martijn geven en hem supporten!

Fingers crossed voor Martijn Krabbé

Hoewel we dus niet álles weten over hoe het nu precies met Martijn gaat, is het fijn om te horen dat hij zich naar omstandigheden oké voelt en dat hij zoveel liefde en steun krijgt van zijn family en fans. We blijven duimen voor de presentator en hopen snel meer goed nieuws te horen! De Instagram-post waar Bickel het over heeft kun je hieronder bekijken:

Meer op Instagram

Martijn Krabbé en Deborah 

Martijn heeft een grote steun aan zijn vrouw Deborah. De twee leerden elkaar jaren geleden kennen in een aprés-skicafé en kwamen er pas later achter dat ze toch echt voor elkaar gemaakt zijn. Eerst werden ze namelijk goede vrienden, waarna de vonk toch oversloeg. "Mijn vriendinnen waren niet verbaasd: ‘Je had het de laatste tijd ook wel erg veel over hem, zeiden ze dan", zo vertelde Deborah eerder in Margriet. Met een sinterklaasgedicht vroeg Martijn haar ten huwelijk. "Bij het lezen van de laatste regel ‘Wil je met me trouwen?’ schoot ik vol."

Vechten voor je relatie

Martijn en Deborah trouwden in september 2019. Martijn vertelde aan RTL Boulevard dat hij niet had gedacht dat zijn huwelijk met Deborah zo 'simpel' zou zijn. "Ik heb altijd gedacht dat een huwelijk, dat je daar voor moet vechten en voor je relatie moet staan, er moeite voor moest doen. Het was nooit in mijn hoofd opgekomen van: het moet vanzelf gaan. En dat gaat het nu. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor."

Lees ook: Huh? Ali B vrijdag grote afwezige bij uitspraak in rechtszaak