3X seksvragen die niemand durft te stellen (maar waar je wel antwoord op wil)

Intiem door Anjali

We hebben allemaal wel eens vragen die we niet durven te stellen. Ook als je er nog niet over hebt nagedacht, is het handig om deze seksvragen te weten.

'Ongemakkelijke' seksvragen

Soms vraag je je gewoon iets af, maar niet altijd kun je deze vragen stellen. Dat gebeurt misschien tijdens de seks, maar het kan ook iets anders zijn waardoor je er zomaar over nadenkt. Bij wie kan je dan terecht? Simpel: het internet staat vol antwoorden, net als dit artikel. En als je je toch een beetje schaamt kun je altijd nog de incognitomodus gebruiken om je seksvragen privé te stellen.

1. Wat doe je tegen kaakpijn tijdens het pijpen of beffen?

Krijg jij wel eens last van je kaken wanneer je iemand oraal aan het bevredigen bent? Dat is natuurlijk heel vervelend, zeker als diegene nog niet is klaargekomen of wanneer je heel graag door wilt gaan. Wanneer dit gebeurt, kun je maar beter afwisselen in technieken. Trek bijvoorbeeld even met je hand af, lik iets in plaats van het te zuigen en vraag vooral wat je partner lekker vind. Hier kan je je techniek op aanpassen, waardoor het al een stuk sneller gaat en jullie beiden tevreden zijn.

2. Hoe kleed ik me op een aantrekkelijke manier uit?

Dit soort seksvragen worden vaak niet gesteld, maar zijn niet onbelangrijk. Je kunt al vanaf het moment dat je je kleding uittrekt de sfeer bepalen, maar dan moet je het wel goed doen. Het ziet er klungelig uit als je niet uit je kleding komt. Je beha uittrekken kan heel sensueel worden: laat bijvoorbeeld de bandjes van je schouders vallen en maak de haakjes heel voorzichtig los. Houd de beha nog wel over de borsten en haal het kledingstuk er langzaam vanaf. Je onderbroek daarentegen, dat is een ander verhaal. Het kan zelden écht aantrekkelijk zijn om deze uit te trekken, dus accepteer het feit dat het er misschien een beetje onhandig uitziet en heb vooral plezier.

3. Hoe doe je aan een rollenspel zonder dat het ongemakkelijk wordt?

Bij dit soort seksvragen is communicatie belangrijker dan ooit: bespreek wat voor rollenspellen jullie leuk lijken en wat juist niet. Als je iets niet leuk vindt zal het gegarandeerd ongemakkelijker worden dan wanneer jullie er allebei in op kunnen gaan. Heb je al jaren een fantasie? Hoe ziet die eruit? Of zijn er bepaalde rollen die je kunnen triggeren? Communiceer samen wat wel en niet kan, en neem het rollenspel vooral niet té serieus: lachen mag altijd, dat maakt het alleen maar intiemer en leuker.