Met deze tips bereik jij intensere orgasmes

Intiem door Maya Luz

Orgasmes zijn geweldig. Toch zijn ze niet allemaal gelijk. Sommige hoogtepunten zijn intenser dan andere. Dit is hoe jij betere en intensere orgasmes kunt bereiken.

Lees ook: Nieuwe bedpartner? Stel deze vragen voor de seks

Leer jezelf beter kennen door te masturberen

Intensere orgasmes kun je pas bereiken als je weet wat je fijn vindt. Om dit te achterhalen kun je natuurlijk gaan experimenteren met je partner, maar dit kun je ook zelf doen. Neem de tijd om jezelf te ontdekken en te achterhalen welke technieken, speeltjes en houdingen voor jou het meest effectief zijn. Zodra je dit van jezelf weet kun je dit ook toepassen met een partner.

Probeer eens die nieuwe fantasie uit

Mentale stimulatie is krachtiger dan je denkt. Door te fantaseren en in te spelen op je fantasie kun je je seksleven een stuk spannender maken. Bespreek daarom met je partner welke fantasieën je hebt zodat jullie dit samen kunnen uitproberen. Als je alle stress van het dagelijks leven even achter je kunt laten, zal je merken dat de seks een stuk intenser wordt.

Laat het voorspel niet zitten

Voorspel is essentieel. Dit is de manier om je lichaam voor te bereiden op de intense orgasmes die erop zullen volgen. Neem de tijd om je partner je hele lichaam te laten ontdekken zonder gelijk over te stappen op penetratie. Deze opbouw zal je orgasme een stuk intenser maken.

Gebruik meer glijmiddel

Glijmiddel heb je niet altijd nodig toch? Nou, het kan je ervaring in bed een stuk intenser maken. Hiermee voorkom je namelijk ongemakkelijke wrijvingen tussen jou en je partner en kun je volledig genieten van het moment.

Geef je clitoris wat extra liefde

De clitoris is natuurlijk where the magic happens. Dit is het meest gevoelige gedeelte van je vulva. De meeste mensen met een clitoris moeten deze stimuleren om klaar te kunnen komen. Het is dus helemaal geen gek idee om je clitoris bij alle stadia van je vrijpartij te betrekken.

Probeer anale seks eens uit

Soms is iets nieuws uitproberen de manier om je orgasmes intenser te maken. Anale seks kan ervoor zorgen dat een orgasme nog intenser voelt op het moment dat je het bereikt. Stimuleer ondertussen ook je clitoris voor een extra intense climax. Mocht je nog helemaal nieuw zijn op het gebied van anale seks, dan kan alleen de stimulatie aan de buitenkant ook al heel spannend zijn.

Of wat dacht je van edgen

Is anaal niet helemaal jouw ding? Dan is edging misschien wel iets voor jou. Hiermee bouw je de spanning steeds verder op en stop je net voordat je dat hoogtepunt bereikt. Hiermee kun je jezelf en je partner helemaal gek maken en wordt het hoogtepunt zo veel intenser.

Ga voor meerdere orgasmes

Is je eerste climax geen enorm succes geweest? Geen probleem, ga voor ronde twee! Wanneer je meerdere orgasmes achter elkaar hebt kunnen ze extra intens voelen. Je vulva is tenslotte extra gevoelig nadat je een hoogtepunt hebt bereikt.