Dit is de perfecte nagelvorm voor je sterrenbeeld

Beauty door Maya Luz

Als je je nagels laat doen moet je over verschillende dingen nadenken. Niet alleen de kleur of het design, maar ook de vorm van je nagels. Kun je niet kiezen? Dit is welke nagelvorm het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Lees ook: Zó blijft je nagellak langer zitten

Rammen houden van scherpe stilleto's

Rammen kennen geen angst. Hun perfecte nagelvorm is een ware reflectie van deze eigenschap. Ze zijn gedurfd en avontuurlijk. Dit maakt een scherpe stilletonagel perfect voor dit gewaagde sterrenbeeld.

Stieren gaan voor een natuurlijke look

Stieren houden van een verzorgde look, maar ze houden hun nagels ook graag simpel. Comfort gaat voor hen boven de look. Simpele, natuurlijke nagels zijn dus hun go to.

Ballerina nagels zijn bedoeld voor Tweelingen

Er is één sterrenbeeld dat het meest wordt aangetrokken door ballerina nagels en dat is Tweelingen. Dit sterrenbeeld verandert regelmatig de vorm van hun nagels. Toch gaan ze het liefst voor deze trendy en unieke nagelvorm.

Kreeften gaan voor rond en kort

Kreeften blijven het liefst binnen hun comfort zone. Daarom gaat dit zorgzame sterrenbeeld het liefst voor een nagelvorm die praktisch is maar er ook elegant uitziet.

Lipstick nagels zijn gemaakt voor Leeuwen

Leeuwen houden van uniek. Laat het maar aan dit sterrenbeeld over om een waar statement te maken. Dit sterrenbeeld steelt de show met unieke, schuinafgesneden lipstick nagels.

Een 'squoval' nagel is perfect voor de Maagd

Maagden houden van simpliciteit maar letten ook op de detaisl. Daarom is de squoval nagelvorm ideaal voor hen. Ze houden van een vierkante nagel, maar met zachte, ronde randjes.

Het sterrenbeeld van balans, Weegschaal, gaat voor kort en recht

Korte, scherpe, vierkante nagels hebben een ietwat gebalanceerde vibe. Ze zien er verzorgd uit maar ogen ook weer niet te natuurlijk. Dit is perfect voor de Weegschaal!

Schorpioenen vallen op met amandel nagels

Schorpioenen kunnen soms best intens zijn en hun favoriete nagelvorm komt hiermee overeen. Ze houden van lange nagels in een amandelvorm. Deze zijn scherper dan een ovalen nagel maar minder scherp dan een stilleto. De perfecte middenweg voor dit sterrenbeeld.

Boogschutters gaan voor lang en vierkant

Boogschutters zijn dol op opvallen als het op hun nagels aankomt. Ze experimenteren graag met toffe nail art of unieke nagelkleuren. Voor dit sterrenbeeld zijn lange, vierkante nagels ideaal. Zo hebben ze genoeg ruimte om hun toffe designs te laten zien.

Professionel nagels zijn voor Steenbokken

De hardwerkende Steenbok houdt van nagels die praktisch zijn en hun werk niet in de weg zitten. Een korte, ovalen nagel is perfect voor de Steenbok. Het is tijdloos en professioneel.

Niemand is zo gek op duck nails als een Waterman

Watermannen denken graag out of the box. Waar andere mensen liever nagels willen die dunner zijn bij de puntjes, gaan Watermannen voor nagels die juist breder worden met de lengte. Deze nagelvorm gaat dan ook vaak samen met een uniek nail art design.

Romantische Vissen gaan voor lang en ovaal

Tot slot is er de romantische Vissen. Ze houden van een romantische look en dat is precies wat ovalen nagels ze bieden. Hier kunnen ze al hun dromerige en creatieve designs op kwijt.