Wil je hebben: dit gezichtsmasker gaat viraal op TikTok

Gezicht door Anne-Fleur

TikTok heeft ons al meerdere keren flink geholpen als het gaat om skincare producten. Super handig, aangezien anderen het voor ons uitproberen en de beste reviews teruggeven. Als een product viraal gaat op het social mediaplatform, dan weet je eigenlijk wel dat het een fantastisch middeltje is. Je raadt het misschien al... er gaat een nieuw 'oud' gezichtsmasker viraal van dít Franse merk.

Lees ook: Dit moet je weten over je huid voordat je begint met skincare

Gezichtsmasker viraal op TikTok

Heel TikTok is helemaal in de ban van dat éne Franse merk. En ja, als TikTok het zegt, dan is het zo, toch? Wellicht heb je dit merk al weleens voorbij zien komen op jouw For You Page, Caudalie. Het is niet de eerste keer dat producten van dit Franse bedrijf populair zijn geworden op social media. Vaak zijn mensen erg te spreken over de skincare producten en nu gaat het om een gezichtsmasker die jij ook ab-so-luut in huis wil hebben.

Instant Detox Mask van Caudalie

Het kan zijn dat je een oudere versie van dit masker hebt gezien. Caudalie heeft namelijk een comeback gemaakt met dit product dat eerder al heel populair was. Maar waarom wil iedereen dit masker hebben? De key van het product is dat het je een stralende huid geeft én je poriën er kleiner door lijken. Wow!

De Instant Detox Mask bevat roze klei om diep te reinigen en onzuiverheden te verwijderen. Hiermee reinig je tegelijkertijd je poriën, zodat je een frissere en stralendere huid krijgt. De combinatie van krachtige ingrediënten in het masker verfrist de huid en absorbeert overtollige olie, terwijl koffie-extract helpt de huid te zuiveren en papaja-enzymen de celvernieuwing stimuleren. Wat je krijgt is een prachtige stralende huid. En hey, wie wil dat nu niet?

gezichtsmasker
Caudalie Instant Detox Mask voor €29,90 bij SpaceNK

Hoe gebruik je het masker?

Wat het product nóg beter maakt, is dat het super makkelijk in gebruik is. Breng een dunne laag aan op je huid, leg de nadruk vooral op je T-zone. Je hoeft niet urenlang met dit gezichtsmasker rond te lopen, want tien minuten laten intrekken is al genoeg. Spoel het daarna af met water en dep je huid voorzichtig droog met een zachte handdoek. Gebruik 'm twee keer per week en die glowy skin zul je snel tevoorschijn zien komen.

@elizabeth.xcix

Lees ook: Dit is waarom je huid geïrriteerd raakt wanneer je gestrest bent