5 mensen die altijd door internet achtervolgd zullen worden

Media door Fleur

Op het internet komen we de meest hilarische figuren tegen. Sommige personages zijn zo beroemd (en berucht), dat ze altijd door internet achtervolgd zullen worden. Dit zijn er 5.

Sommige mensen worden razendpopulair door het internet. Soms zelfs zodanig, dat ze voor altijd op het www zullen circuleren. De volgende personen zullen in ieder geval nooit meer van 's wereld grootste medium afkomen.
 


1. Sidey Eying Chloe 
Stel, je ouders verrassen jou en je kleuterzus met de mededeling dat jullie naar Disney gaan. Hoe reageer je dan? Niet. Dat is precies wat Chloe in dit filmpje deed. Het gezicht dat ze trok was zó hilarisch dat ze nu op heel veel memes verschijnt. Wij hopen voor eeuwig, al heeft Chlootje er natuurlijk ook niet om gevraagd om forever op the netz rond te zwerven. (Maar kíjk dan, dat gezicht!)
 

2. Bad Luck Brian
Hij werd in 2012 door een vriend van hem, Ian Davies, online geknald: Bad Luck Brian. Dit is een fictief karakter met het gezicht van een bestaand iemand: Kyle Craven. Deze (inmiddels) man had eens een heel ongelukkige jaarboekfoto en die had een vriend van hem, Ian, ooit op deelplatform Reddit geplaatst. Al snel ging de foto heel internet over. Gezien het sukkelige karakter van de foto, is Kyle’s gezicht nu op memes voorzien van pechteksten gedrukt. Vandaar zijn bijnaam ‘Bad Luck Brian’. 
 

3. Overly Attached Girlfriend
In 2012 postte YouTube-gebruiker Laina Morris een video van zichzelf waarin ze Justin Biebers nummer Boyfriend parodieerde. Justin had zijn fans gevraagd dit te doen om zo zijn parfum Girlfriend te promoten. In de YouTube-video staart Laina met een doodenge, vasthoudende blik in de camera en zingt ze over thema’s als je vriendje op Facebook stalken. Binnen no-time werd Morris een hit, en vandaag de dag is ze niet alleen op verschillende memes te zien, maar ook duizenden Facebook- en Twittervolgers rijker.
 
4. Kelly Nash
Ken je die vrouw die een selfie neemt in een stadion vlak voor een softbal haar hoofd dreigt te pletten? Dat is sportverslaggever Kelly Nash. Haar foto was zó perfect getimed, dat-ie al snel the webz overnam. Nu prijkt haar hoofd niet op allerlei beeld met hilarische teksten, maar Kel is regelmatig terug te vinden in ‘mensen die heel veel pech hebben’-rijtjes. Niet geheel terecht, want de dame kwam ongeschonden uit het stadium, maar om nou te zeggen dat we op dat moment graag in haar schoenen hadden willen staan: nee.
 
(Bron)
 
5. De First World Problems-dame
Sinds 2011 grijpt iedereen naar de tissues met bovenstaande dame. Ook als er niets aan de hand is. Nee, júist als er niets aan de hand is. De stockfoto, met een dame genaamd Silvia Bottini erop, is in de afgelopen vier jaar zo populair geworden dat iedereen zijn first world problems erop knalt. Er zijn zelfs memegenerators: programmaatjes waarbij je een zin in kunt voeren en de zin dan vanzelf op een afbeelding knalt. Drie keer raden welke afbeelding daarbij vaak als optie gegeven wordt…

Welke beroemde internetpersonages ken jij nog meer?