Cute! MAFS-François is happy love: 'Als je het niet verwacht, gebeurt het'

Media door Alyssa

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat François aan zijn avontuur begon in Married at First Sight. Hij werd destijds gekoppeld aan Wilfred, maar ondanks de veelbelovende start, bleef de romantiek uit. Na een tijdje rust op het liefdesfront heeft François nu zelf de ware gevonden. Cupido heeft namelijk raak geschoten want François is smoorverliefd. Cute!

Lees ook: MAFS-seksuologe Eveline Stallaart in het ziekenhuis: 'Ik kon letterlijk niks'

Happy in love

Op zijn afgeschermde Instagram-account deelt François schattige foto's van zijn nieuwe liefde. Bij de kiekjes schrijft hij: "Als je het niet verwacht, gebeurt het…" Hij straalt van geluk en laat weten 'happy in love' te zijn. De foto's vertellen ons een hoop, want het stel ziet er ontzettend gelukkig uit samen. Hoe cute!

Wie is die mysterieuze man?

Natuurlijk zijn we ontzettend nieuwsgierig naar hoe François zijn nieuwe vlam heeft ontmoet, wat zijn naam is en wat voor werk hij doet. Maar voorlopig houdt de voormalige MAFS-kandidaat die informatie nog even voor zichzelf. Tot nu toe moeten we het dus doen met alleen de foto's, waarop zijn partner niet eens wordt getagd. Maar eerlijk is eerlijk, plaatjes kijken is toch ook best leuk?

De tekst gaat verder onder de afbeelding van de twee lovebirds.

François en zijn nieuwe vriend

Positieve reacties

Onder de Instagram-post stromen de positieve reacties binnen. Een volger schrijft: 'Wat geweldig! Veel liefde en geluk toegewenst, geniet ervan!' Ook andere volgers delen hun blijdschap voor François en wensen hem alle geluk toe. Zelfs Anne Campagne, expert bij het programma, laat van zich horen: 'Oh, wat fantastisch! Ik wens jullie alle liefde en geluk toe!'

Korte relatie na MAFS

Na zijn deelname aan Married at First Sight in 2022 liet François eveneens weten dat er een nieuwe liefde op zijn pad was gekomen. Deze relatie was echter niet van lange duur en hij besloot daarna de focus te leggen op zijn werk. Hopelijk houdt deze nieuwe relatie wel stand. Het is je gegund François!

Lees ook: MAFS-Gerben geeft liefdesupdate: 'Het gaat goed'

Andere koppels 

Ook Gerben gaf een tijdje geleden een update over zijn liefdesleven. Gerben werd gekoppeld aan Erik, maar zij bleken helaas geen match te zijn. Hoe het nu met Gerben is in de liefde? Hij heeft zijn grote liefde nog niet gevonden, maar hij staat er zeker voor open om iemand te leren kennen. Jeppe en Jantine, het koppel dat meteen een goede match bleek te zijn, zijn nog steeds happy in love.