MAFS-Gerben geeft liefdesupdate: 'Het gaat goed'

Media door Alyssa

Het afgelopen seizoen van Married at First Sight liet ons zien hoe Gerben zijn hart verloor aan Erik. Ondanks Gerbens enthousiasme, hield Erik tot Gerbens grote verdriet de boot flink af. Bij het eindgesprek kozen de twee ervoor om hun ringen in te leveren en een krabbel te zetten onder de scheidingspapieren. Maar hoe gaat het nu, een aantal maanden later, met hem?

Heeft Gerben een nieuwe liefde?

De brabander deelt via Instagram een update over hoe het momenteel met hem gaat. Deze vraag wordt namelijk vaak gesteld door zijn volgers, samen met de vraag of hij al een nieuwe liefde heeft gevonden. De realityster heeft besloten hier nu openlijk antwoord op te geven. "Het antwoord hierop is: Nee nog niet, wel sta ik er weer voor open als het zover is. Ik voel me goed en ik geniet van de vele lieve reacties. Nooit gedacht dit."

Nasleep

Hoewel Gerben met veel plezier heeft deelgenomen aan Married at First Sight, heeft het programma toch ook een flinke nasleep. "Maar het is nog altijd wennen", vervolgt hij. "Want overal wordt je herkend of aangesproken. Ik kom vaak tijd tekort op een dag, maar dat zal over een tijdje ook wel weer veranderen."

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Jeppe en Jantine 

Ondanks dat het huwelijk van Gerben en Erik niet uitliep zoals gehoopt, bleef er dit afgelopen seizoen toch een koppel over waarbij de vonk echt oversloeg. Jeppe en Jantine vonden elkaar dankzij Married at First Sight en zijn nog steeds verliefd en getrouwd. Hoe schattig is dat! Echter, het huwelijk met Jantine bracht ook minder leuke dingen met zich mee, zoals het samen snaaien op de bank. Jeppe deelde gisteren dat hij flink wat is aangekomen en besluit het roer om te gooien om zijn relatiekilo's voorgoed kwijt te raken.

Lees ook: Gerben uit Married at First Sight blikt terug: 'Toen ik dat hoorde dacht ik: wow'

Beeld: screenshot uit 'Married at First Sight' RTL / Videoland