Deze sterrenbeelden zijn de strengste ouders

Mama door Anne-Fleur

Iedereen heeft wel eens nagedacht over wat voor ouder 'ie later zou worden. Word je de cool mom of houdt jij de teugels liever strak en is er veel regelmaat in jouw huis? Déze sterrenbeelden zijn geneigd om later strenge ouders te worden. Sta jij er ook tussen? Lees gauw verder.

Sterrenbeelden strenge ouders

Hoe jij jouw kinderen opvoedt heeft natuurlijk te maken met hoe je zelf opgegroeid bent, maar het is logischerwijs ook een stukje karakter. Als jij van jezelf een chill persoon bent, is de kans klein dat je compleet veranderd wanneer je kids hebt (alhoewel, je weet maar nooit). De kans is in ieder geval groot dat mensen met deze sterrenbeelden later hele strenge ouders worden... Sta jij er ook tussen?

Steenbok

De Steenbok wil maar één ding in het leven wanneer ze kinderen heeft: het allerbeste voor haar kroost. Dit teken pusht haar kinderen om de beste versies van zichzelf te laten zijn, maar soms kan ze daar wat in doordraven. Dit resulteert weer in het zijn van een strenge ouder. Voor de Steenbok is het belangrijk dat iemand dit teken af en toe terugroept en adviseert om wat minder serieus te zijn.

Schorpioen

Ook de Schorpioen kan er wat van als er kinderen in het spel zijn. Dit teken is namelijk heel dominant en zijn goed in grenzen stellen - vooral bij hun spruiten. Rust, reinheid en regelmaat is het motto van de Schorpioen, maar daar zullen de kids niet áltijd zo blij mee zijn. Dit teken houdt de teugels strak, maar mag ze soms ook best even laten vieren.

Ram

De Ram is een erg passievol en actief teken. Echter kan ze anderen hier soms nogal in meeslepen en vooral voor de kinderen is dat niet altijd fijn. Dit teken vindt dat de beslissingen bij een ouder liggen en niemand kan hier omheen. Oef, wat streng! Voor dit sterrenbeeld is het belangrijk om af en toe ook naar de meningen van anderen (de kids) te luisteren.

Leeuw

De Leeuw is een echte leider, dat weten we allemaal. Ook in de opvoeding van haar kinderen zal het er zo aan toe gaan. Een strenge opvoeding is als een tweede natuur voor dit teken, omdat de Leeuw ouder zijn uiterst serieus neemt. De kinderen staan op nummer één. De kroost zelf kan dat soms wat overdreven vinden, maar goed, ga maar eens tegen de sterren in...