Deze sterrenbeelden worden de beste vaders voor hun kinderen

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Iedereen wil natuurlijk de beste ouder zijn voor hun kind. Helaas bestaat er niet zoiets als de perfecte parent, maar mannen met déze sterrenbeelden komen wel heel dicht in de buurt om de beste vader voor hun kind te zijn. Ladies, doe er je voordeel mee bij het uitzoeken van de perfecte partner. ;)

Deze sterrenbeelden worden de beste vaders

Staat het sterrenbeeld van jouw lief er ook tussen?

Steenbok

De Steenbok is een echte dad dad. Een nuchter persoon die soms misschien weinig emoties laat zien, maar toch zielsveel van zijn kinderen houdt. Dit teken is erg geduldig en ziet zijn kinderen het liefst zelfverzekerd en zelfstandig flaneren door het leven. Voor de Steenbok is het belangrijk dat een kind een eigen individu wordt, maar wil ook zeker laten weten dat als er iets is, hij altijd voor ze klaarstaat. Zo lief!

Stier

De Stier is als individu een heel beschermend persoon. Kom je bij z'n kinderen in de buurt, dan zul je het leren. Net als de Steenbok is ook de Stier erg geduldig en geeft hij onvoorwaardelijke liefde aan zijn kids. Zodra dit teken vader wordt, is de levensmissie van de Stier duidelijk: zijn kroost gelukkig zien.

Kreeft

Een ander teken uit de dierenriem die het op zijn lijf geschreven heeft staan om een goede vader te worden is de Kreeft. Voor hem is het belangrijk dat zijn kinderen normen en waarden leren kennen. Daarnaast is dit teken een echt familiemens met heel veel gevoel. Zijn kinderen krijgen dit in de opvoeding gegarandeerd mee en zullen zich daarom altijd gewaardeerd en geliefd voelen door hun vader.

Boogschutter

Een Boogschutter-vader is de definitie van een fun dad. Hij neemt het leven niet zo serieus en kan dingen met een korreltje zout nemen. Wat betreft de opvoeding van zijn kinderen is het voor hem belangrijk dat ze lol beleven. Dit teken zit vol avontuur en dat beleeft hij het liefst met zijn kinderen (en baby mama). Hij zal zijn kids leren nooit op te geven en altijd hun dromen achterna te gaan.

Leeuw

De Leeuw mag dan wel een koppig sterrenbeeld zijn, maar als vader zul je 'm niet trotser kennen. Weet je wel zulke ouders die glunderen van trots wanneer hun kind ook maar íets doet? Nou, de Leeuw als vader is dus precies zo. Grote kans dat je als kinderen van dit teken enorm verwend gaat worden, want voor hem zijn jullie zijn hele wereld. Cute!