Deze sterrenbeelden zijn altijd moe

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Wie houdt er nou niet van slapen? Genoeg uurtjes slaap krijgen is belangrijk voor ons allemaal, maar sommige sterrenbeelden lijken wel altijd moe te zijn. Zelfs als ze genoeg uurtjes in bed hebben gelegen, zie je ze regelmatig gapen. Dit zijn de sterrenbeelden die altijd moe lijken te zijn.

Lees ook: Deze sterrenbeelden trouwen het liefst met een rijk iemand

Stier

Als een Stier niet op je appjes reageert, komt dit waarschijnlijk doordat ze liggen te dutten. Stieren houden van comfort, en dutten is hierdoor een van hun favoriete hobby's. Ze houden ervan om lekker cozy onder een dekentje te liggen, op een goed matras en met een fijn kussen. Stieren houden van uitslapen. Op een rustige dag slapen ze uit, halen ze even een kop koffie en gaan ze weer lekker in bed liggen. Bed rotten is de favoriete trend van dit sterrenbeeld. Wanneer een Stier wel uit bed komt, doen ze alles lekker rustig aan. Waarom zouden ze hun kostbare energie verspillen?

Kreeft

Kreeften bekijken de wereld door een emotionele lens. Ze hebben veel gevoelens en grote reacties. Als ze geen tranen in hun ogen hebben door een zielig filmpje over een puppy, zijn ze wel met vrienden en familie aan het praten over wat er in hun hoofd speelt. Zo veel bezig zijn met je emoties maakt je moe. Overdag is dit sterrenbeeld best alert en aanwezig, maar in de avond trekken ze zich het liefste even helemaal terug. Kreeften gaan ook graag lekker op tijd naar bed. Ze maken dan ook vaak grapjes over dat ze zich een oude oma voelen. Maar het maakt ze niet uit als ze overkomen als saai, ze hechten te veel waarde aan hun nachtrust.

Vissen

Vissen staan bekend als het meest dromerige sterrenbeeld. Dit sterrenbeeld bevindt zich eigenlijk altijd het liefst in dromenland. Ook als ze een volle acht uur slaap hebben gehad, kunnen ze gedurende de dag behoefte krijgen aan een goed dutje. Vissen hebben de neiging om te dagdromen. Ze verdwalen in hun eigen fantasiewereld. Daarnaast zijn Vissen gevoelige mensen. Wanneer ze gestrest raken kost dit ze dan ook veel energie. Ze zijn het liefst thuis, op hun eigen veilige plekje waar ze zoveel kunnen relaxen als ze willen. Slapen is voor Vissen een vorm van self care. Ze raken snel overweldigd als ze hun rust niet kunnen pakken. Voor een Vissen is het niet verrassend als ze last minute plannen afzeggen om te kunnen slapen.