⁠⁠De 6 haarkleurtrends van deze zomer

Haar door Juliët

Inmiddels verheugen we ons langzamerhand steeds meer op de zomer. Heerlijk! Ben jij ook benieuwd welke haarkleurtrends er deze zomer zijn? Een fris kleurtje! Het loopt aardig uiteen deze zomer. Van muted blonde tot smokey espresso. App je kapper maar vast voor een afspraak, want jij gaat hoe dan ook een van deze kleuren kiezen.

De 6 haarkleurtrends van deze zomer

1. Muted Blonde

Dit is van dé kleurtrends van deze zomer. Een prachtige koele vorm en kan variëren van honingblond tot meer beige. We hebben het over Muted Blonde. Deze kleur geeft je een zomerse uitstraling. Ideaal voor diegene die opzoek is naar een zonovergoten teint in hun haar.

2. Expensive Brunette

Luxe en nog meer luxe. De zomer van 2024 staat in het teken van luxe ogende haarkleuren net als expensive brunette. Dit is een rijke teint bruin met een beetje glans. Je kan het wel vergelijken met Hailey Bieber en Joan Smalls. Een kastansjebruine basis met vaak wat lichtere uiteinden (honingblond). Te gek toch?

3. Golden Copper

Een rode tint deze zomer die je meer diepte kunt geven door goudkoperen highlights toe te voegen. Een subtiele maar opvallende manier om wat kleur toe te voegen aan je lokken. Het is bijna een gember-achtige ondertoon. Het resultaat is een frisse en moderne look. Het enige is dat deze haarkleurtrend wat enige onderhoud vergt, maar dan heb je wel wat.

4. Smokey Espresso

Voor een gedurfde look, moet je voor de Smokey Espresso gaan. Een moderne twist. Een zacht tintje zwart met een bijna rokerig effect. Deze kleur laten je lokken prachtig glanzen in de zomer door de ombre-techniek. De zachte overgangen zorgen voor een natuurlijke en verfijnde uitstraling. Durf vooral te experimenteren met deze kleur.

5. Cherry Red

Om nog even in de rode tinten te blijven, gaan we door met Cherry Red. Wij zijn dol op deze kleur. Een opvallende kersenrode kleur met een beetje een violette ondertoon. Gedurfd, maar zo vet deze zomer. De subtiele violette ondetoon voegt een extra dimensie toe aan je haar en de intense kleur zorgt ervoor dat je ogen echt oplichten. Je gaat helemaal stralen.

6. Golden Glow

Last but not least. Deze kleur is hartstikke chic deze zomer. Golden glow is een zachte haarkleurtrend die opvalt door de gouden gloed. Bij zonlicht valt de kleur het meest op en begint je haar ook te stralen. Het is net of je een golden hour-glow hebt. Wie wil dit nou niet?