Deze sterrenbeelden hebben een hekel aan single zijn

Single & daten door Maya Luz

Sommige mensen houden van single zijn. Ze genieten van de vrijheid en zien een relatie eigenlijk eerder als een beperking hiervan. Anderen hebben juist een hekel aan single zijn en hebben het liefst altijd een partner. Dit zijn de drie sterrenbeelden die de meeste hekel hebben aan single zijn.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben de minste moeite met het beëindigen van een relatie

Stier

Een Stier zal zich maar zelden compleet voelen zonder partner. Dit sterrenbeeld staat in verband met Venus, de planeet van de liefde. Dit sterrenbeeld droomt dan ook van romantische diners, eerste dates en als een blok voor iemand vallen. Ze houden van liefde zoals ze dit zien in rom-coms.

Als ze niemand hebben waarmee ze praten of daten, zullen ze zich snel vervelen. Ze hebben liever meerdere droge gesprekken op een datingapp dan niks. Uiteindelijk is het hun doel om een sterke, langetermijnrelatie te vinden. Dit sterrenbeeld heeft namelijk behoefte aan stabiliteit. Ze willen dus niks liever en settelen met hun droompartner. Ze vinden de saaie gedeeltes van een relatie juist leuk. De Stier ligt het liefst het hele weekend op de bank met hun partner een serie te kijken.

Kreeft

Kreeften worden beheerst door de maan, wat staat voor veiligheid en zekerheid. Dit sterrenbeeld zoekt dan ook naar zekerheid in alle aspecten van hun leven, maar vooral op emotioneel vlak. De Kreeft is goed in voor anderen zorgen, maar wil ook graag dat iemand anders voor hen zorgt.

Kreeften houden van de stabiliteit en het gemak van het hebben van een relatie. Ze voelen zich vaak een beetje verloren als ze single zijn. Het liefst zoeken ze iemand om hun droom van het hebben van het perfecte huisje, boompje, beestje-leven mee op te bouwen. Ze worden gelukkig van naast iemand wakker worden en iemand hebben om naartoe te gaan na een lange dag. Kreeften zijn ook dol op het plannen van dates en organiseren van leuke verrassingen. Ze zoeken altijd naar leuke manieren om aan hun partner te laten zien dat ze van hen houden.

Weegschaal

Een single Weegschaal is een grote bal van stress. Dit sterrenbeeld wil zo graag een partner dat ze alweer op een app aan te swipen zijn terwijl er nog een date voor ze zit. Als ze weten dat het nergens heengaat, zijn ze alweer bezig met de volgende potentiële partner. Het is hun missie om zo snel mogelijk liefde te vinden. Ze zullen nog liever settelen voor een dramatische relatie dan dat ze gaan genieten van een rustig, single leven.

Weegschaal staat net als Stier in verband met Venus. Daarnaast is dit sterrenbeeld ontzettend flirterig. Ze houden van de liefde en houden ook wel van aandacht. Als ze dit niet krijgen, gaan ze er wel naar op zoek. Ze laten de liefde niet op hen afkomen. En zolang ze single zijn zullen ze hier ongetwijfeld over klagen tegen hun vrienden.