Deze sterrenbeelden hebben de minste moeite met het beëindigen van een relatie

Relaties door Maya Luz

Relaties beeïndigen is pijnlijk. Je doet je voormalige partner er waarschijnlijk pijn mee en ook voor jezelf is het geen pretje. Toch zijn er mensen die hier wat minder moeite mee hebben dan anderen. Dit zijn de sterrenbeelden die de minste moeite hebben met het uitmaken van een relatie.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen het beste zingen

Boogschutter

Boogschutters zijn avonturiers die eigenlijk helemaal niet hoeven van commitment. Een relatie aangaan is voor hen een enorme drempel. Dit betekent niet dat Boogschutters geen waardevolle relaties kunnen vormen. Maar zodra ze merken dat hun relatie niet meer werkt, zullen ze niet aarzelen om hun vrijheid terug te winnen. Een Boogschutter geeft enorm veel om andere mensen en zal de break-up daarom alsnog vervelend vinden, maar ze zien ook vooral de positieve kant ervan in. Boogschutters verwerken break-ups met nieuwe ervaringen opdoen. De kans is dus groot dat ze de week erna in het buitenland zitten of een gek nieuw kapsel hebben.

Steenbok

Steenbokken hebben een aantal prioriteiten in het leven. Dit zijn hun carrière, familie en vrienden en hun eigen mentale welzijn. Als een relatie roet in het eten gooit voor een van deze prioriteiten, is het snel uit. Voor Steenbokken is het belangrijk dat ze gefocust kunnen blijven op hun doelen. Een partner die hen daar niet in ondersteunt kunnen ze dus eigenlijk helemaal niet gebruiken. Dit klinkt misschien bot, maar Steenbokken denken altijd na over de lange termijn. Zien ze dus geen toekomst met jou? Dan zullen ze niet aarzelen om de relatie te verbreken. Steenbokken zijn erg goed in staat om een liefdevolle relatie te hebben, maar als je met dit sterrenbeeld date moet je rekening houden met de andere belangrijke dingen in hun leven. Ze zoeken een partner die net zo ambitieus is als zij zelf zijn. Dit sterrenbeeld wil graag uitgedaagd worden. Zodra ze de vonk niet meer voelen, zullen ze de relatie beeïndigen om zo jouw tijd en hun eigen tijd niet langer te verspillen. Hiermee helpen ze hun voormalige partner ook in hun ogen. Ze houden niemand aan het lijntje, klaar is klaar.

Leeuw

Leeuwen zijn extreem loyale mensen. Zodra hun partner hun vertrouwen schaadt, is het in hun ogen gelijk over. Loyaliteit is voor hen alles. En alhoewel ze erg vergevensgezind kunnen zijn, kunnen ze moeilijk over dit verraad heenkomen. Voor Leeuwen betekent dit dus eigenlijk altijd wel het einde van de relatie. Dit sterrenbeeld weet wat hun waarde is en laten dit niet zomaar naar beneden halen door een partner. Zijn de vibes niet meer wat ze geweest zijn, dan zal de Leeuw er eerst alles aan doen om de relatie te herstellen. Maar zodra ze geen andere uitweg meer zien, is het in hun ogen al uit voordat ze dit hebben uitgesproken. Dit klinkt hard, maar de Leeuw doet dit om zichzelf te beschermen.