Jeffrey uit Married at First Sight deelt wat ontbrak in huwelijk met Jerney

Media door Alyssa

Jeffrey en Jerney behoren tot de vele koppels die aan het einde van Married at First Sight de knoop hebben doorgehakt en hebben besloten om te scheiden. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel, gezien ze er samen uitzagen als het perfecte paar. Ook voor Jerney kwam de breuk onverwachts, zij was immers echt verliefd. Maar wat is er dan precies gebeurd? Hoe konden ze van zo'n punt met vlinders in de buik voelen, toch naar een breuk gaan? Er moet dan haast wel iets achter de schermen hebben gespeeld om hun liefdesverhaal zo'n dramatische wending te geven.

'Ik mis je niet' 

Eerder hoorden we al dat Jeffrey na een vakantie tot de ontdekking was gekomen dat hij Jerney eigenlijk niet echt had gemist. Au! Nu onthult Jeffrey in een interview met RTL Boulevard persoonlijk wat er voor hem ontbrak tijdens hun relatie.

'We hebben er alles aan gegaan'

Jeffrey vertelt voor de camera: "Voor mij was er niet genoeg om het fysieke contact aan te gaan. En dat is geen makkelijk besluit, want je zit allebei met kinderen", zo legt Jeffrey uit. Toch heeft hij het idee dat hij er alles aan gedaan heeft om zijn Married at First Sight-huwelijk te redden. "We kunnen zeggen dat we er alles aan hebben gedaan. Veel gecommuniceerd en dan kom je helaas tot dit besluit."

'Ik voelde dat er iets was'

Ondertussen merkte Jerney dus ook dat er iets niet klopte binnen haar huwelijk met Jeffrey. "Ik miste vooral het fysieke contact samen. Ik liep er in de koppelsweek van Married at First Sight al tegenaan. Dat hij zich toch wel terugtrok, dat voelde ik gewoon. Ik voelde dat er iets was. Maar echt praten erover, konden we niet samen", aldus Jerney in gesprek met RTL Boulevard. 

Metamorfose 

Uiteraard is een breuk in een relatie ontzettend pijnlijk. Toch gaat het inmiddels weer de goede kant op met Jerney. In de afgelopen tijd heeft ze zelfs een indrukwekkende transformatie doorgemaakt door ruim 25 kilo af te vallen. Hoewel ze al flink wat kilo's kwijt is, is ze nog niet zeker of ze al haar streefgewicht heeft bereikt. Het afvallen heeft trouwens niets te maken met een gebroken hart; in een ander gesprek met RTL Boulevard onthulde Jerney onlangs dat ze al voor de opnames begon met het veranderen van haar levensstijl. Benieuwd naar het resultaat van Jerney? Je bekijkt het hier.

Lees ook: Jerney uit Married at First Sight enorm gekwetst: 'Hij vond mij vanaf het begin niet aantrekkelijk'