Jerney uit Married at First Sight enorm gekwetst: 'Hij vond mij vanaf het begin niet aantrekkelijk'

Media door Alyssa

De grootste schok van Married at First Sight, zijn toch wel Jerney en Jeffrey geweest. Gekoppeld door de wetenschap leken deze twee kandidaten al snel verliefd. Hoewel we het ze zo hadden gegund, bleek de liefde al snel gedoofd. Althans, niet bij Jerney. Hoe kijkt Jerney na het avontuur terug op de pijnlijke breuk?

Bittere pil

Even leek het erop dat de experts van Married At First Sight dit seizoen twee perfecte matches had gemaakt! Maar helaas, het sprookje van Jeffrey en Jerney eindigde niet zoals gehoopt. Want, tijdens een vakantie besefte Jeffrey dat hij Jerney eigenlijk niet zo erg miste als hij had verwacht. Het was een bittere pil om te slikken voor Jerney toen Jeffrey besloot dat hun huwelijk niet was wat hij zocht.

'Heb echt zitten huilen'

RTL Boulevard ging in gesprek met Jerney, hoe heeft zij de breuk ervaren? "Ik was natuurlijk wel echt verliefd en dan hoop je toch dat het goed komt." Dat dat uiteindelijk niet gelukt is, heeft haar pijn gedaan. "Ik vond het echt moeilijk om terug te zien. Ik heb met afleveringen wel echt zitten huilen." Ze vervolgt: "Natuurlijk liep ik zelf ook tegen een aantal dingen aan: zo was de affectie vanuit Jeffrey een stuk minder tijdens de koppelsweek dan voorheen", legt Jerney uit. Ze besloot Jeffrey daarop aan te spreken en volgens hem was er niets aan de hand en moesten de twee het vooral rustig aan doen.

'Ik dacht onze liefde wederzijds was'

En toen liep het toch mis. "We zijn in oktober getrouwd en eind november gescheiden. Slechts twee weken na de laatste opnames." Jerney vertelt dat ze later hoorde dat Jeffrey haar vanaf het begin al niet aantrekkelijk vond. "Dat deed pijn, want ik dacht dat onze liefde wederzijds was."

Bonusvader

Maar hoe zit het nu met de boys van Jerney? Die leken al aardig overweg te kunnen met hun bonusvader. In gesprek met Kek Mama vertelt Jerney dat dit allemaal wel meevalt.  "Ze vonden het vooral jammer voor mij, maar waren zelf gelukkig nog niet gehecht aan Jeffrey", vertelt Jerney eerlijk. "De keren dat ze Jeffrey hebben gezien zagen ze hem als vrienden, niet meteen als hun nieuwe bonusvader. Vanuit het programma is er ook veel begeleiding geweest vanuit een coach."

Contact na Married at First Sight

Nu rest de vraag: hebben Jeffrey en Jerney nog contact met elkaar? Jerney heeft daar een duidelijk antwoord op. "Daar kan ik heel kort over zijn, nee."

Lees ook: Jerney uit Married at First Sight deelt metamorfose: meer dan 25 kilo afgevallen

Lees ook: Gerben uit Married at First Sight doet eerlijke terugblik: 'In ons geval werkte dit niet'