Surprise! Vanessa Hudgens verrast iedereen met eerste babybuikje op rode loper Oscars

Celebs door Jennifer

Actrice Vanessa Hudgens (35) is kennelijk wel dol op verrassingen. Zo bewaart de actrice, vooral bekend uit High School Musical, mogelijk al een hele tijd een geheim met zich mee. Zondagavond verrast ze namelijk iedereen op de rode loper van de Oscars met een flinke babybuik. Wacht, wát? Yes, Vanessa is in verwachting van haar eerste kindje!

Vanessa Hudgens showt babybuikje tijdens Oscars

Zelf was Vanessa Hudgens niet genomineerd voor een award tijdens de Oscars 2024. Maar ze kwam ook niet puur en alleen naar het gala om haar mede-acteurs en -actrices te supporten. Nee, de 35-jarige actrice, die we vooral nog kennen uit High School Musical-films, had namelijk groot nieuws om te delen. En ze vond het belangrijkste awardgala in de filmwereld, waar jaarlijks miljarden mensen naar kijken, dé perfecte plek hiervoor. Wat blijkt? Vanessa is mogelijk al een tijdje zwanger. Zondagavond op de rode loper van de Oscars showt ze namelijk een babybuikje en de buik ziet er al aardig groot uit. Verbergen was niet meer te doen! Al hoeft dat ook niet, want ze ziet er wel prachtig uit met haar zwangere buik. Voor de camera's van ABC News legt ze trots haar handen op de buik als extra bevestiging. "Ik heb duidelijk een heleboel om enthousiast over te zijn," aldus Vanessa. Later volgen ook een aantal foto's van de rode loper op haar Instagram. Daarbij schrijft ze: "Oscar's 2024! Eén voor in de boeken."

Meer op Instagram

Eerste kindje

Het is voor Vanessa overigens haar eerste kindje. Dus het wordt zeker een bijzondere zwangerschap. Ze heeft het kindje gekregen met de 27-jarige honkbalspeler Cole Tucker, die ze sinds vorig jaar haar man mag noemen. In 2023 stapten Vanessa en Cole namelijk stiekem in het huwelijksbootje in het Mexicaanse Tulum. De twee zijn sinds 2020 samen en hebben elkaar op een nogal bijzondere manier ontmoet. "Cole en ik hebben elkaar ontmoet in een meditatiegroep op Zoom," vertelde Vanessa namelijk eerder aan ET Online. Wel zat het kennelijk meteen goed, want binnen no time kwam er een verloving en later dus een huwelijk. En nu kunnen ze zich opmaken voor hun liefdesbaby. Aww!

@vanityfair

Lees ook: OMG! High School Musical-ster Vanessa Hudgens stiekem getrouwd met honkbalspeler Cole Tucker