Volg celebs op hun blog!

Media door Janneke
Lekker ongegeneerd neuzen in andermans leven: I love it! En dan vooral in dat van bekende sterren. Lang leve de blogs, die mij iedere keer weer op de hoogte houden van hun belevenissen. Kijk je mee?

Nieuwsgierig ben ik altijd al geweest: hoe hebben celebs dat huis ingericht? Wat zijn hun dagelijkse bezigheden? Geef mij een kop thee, MTV Cribs, Life of Ryan - ik noem er zo nog tien voor je op - en ik ben de hele middag zoet. Je eigen leven even ontvluchten om je vervolgens te storten in de dramatische, hechtische en glamoureuze wereld van de sterren: heerlijk!

Tegenwoordig ben ik ook een groot fan van celebrityblogs. Wat begon bij het bezoeken vam The Beautydepartment van Lauren Conrad, mondde uit in een grote celebsblog-verzameling. En deze deel ik natuurlijk graag met jullie.

Lauren Conrad
We kennen Lauren Conrad natuurlijk allemaal van Laguna Beach en later The Hills. Na ontelbaar veel seizoenen besloot ze een geheel andere weg in te slaan: Lauren wilde schrijven, een eigen kledinglijn én een eigen website. En het is haar allemaal gelukt!  De brunette inspireert mij en haar blog is erg leuk!

 
Heidi Klum
Model, presentatrice én moeder: Heidi Klum is geweldig! Ze is prachtig en daarnaast lekker gek! Elke dag deelt ze haar look of the day en daarnaast blogt ze over fashion & beauty, ouderschap en voeding. Haar blog is absoluut een bezoekje waard!
 

Vanessa Hudgens

Stiekem ben ik nog steeds fan van de High School Musical-films. Vanessa Hudgens is gewoon leuk om naar te kijken! Haar kledingstijl vind ik fantastisch! Op haar blog deelt ze leuke filmpjes en foto's en vertelt ze over dingen die ze meemaakt.


Olivia Palermo

In The City kwam Olivia over als een arrogante trut, waarmee niemand echt vriendinnen mee zou willen zijn. Toch vind ik het leuk om Olivia's blog te volgen. Ze is een prachtige verschijning en heeft een gedurfde en mooie kledingstijl.


Kim Kardashian
Kim

is zo heerlijk over the top en op een regenachtige zondag geniet ik zo nu en dan van haar diva-verhalen. Ze is heel open naar haar fans toe en vertelt alles wat in haar opkomt. Mooie nieuwe laarzen, haar scheiding met Kris: alles deelt ze op haar blog.


Tyra Banks

Op haar blog heeft Tyra het voornamelijk over haar modellenleven, maar ook over andere bezigheden - tegenwoordig richt het model zich ook op het schrijven van boeken. Leuk om eens te bezoeken! 


Whitney Port

En als laatste: Whitney Port. Oké, ze zegt misschien wel erg vaak: "Oh my, it's so like...", maar Whitney lijkt mij zo'n leuk persoon! Ze is naturel, lekker gek, ontzettend mooi en ambitieus. Op haar blog vertelt ze over haar leuke leventje (met heel veel foto's!).


 
Welke celeb vind jij het leukst? En bezoek jij ook celebrityblogs?