OMG! High School Musical-ster Vanessa Hudgens stiekem getrouwd met honkbalspeler Cole Tucker

Celebs door Jennifer

Wie kent Vanessa Hudgens (34) niet? Grote kans dat je de High School Musical films nog wel kent, waar zij de hoofdrol in heeft samen met Zac Efron. Ooit waren ze zelfs een setje on- én off-screen, maar inmiddels is Vanessa dolgelukkig met honkbalspeler Cole Tucker (27). Ze zijn zelfs zo in love, dat ze afgelopen weekend in het geheim zijn getrouwd op het strand van Mexico. OMG!

Vanessa Hudgens in geheim getrouwd met Cole Tucker

Actrice Vanessa Hudgens, vooral bekend door High School Musical, heeft haar lover Cole Tucker drie jaar geleden ontmoet. De ontmoeting vond wel op een bijzondere manier plaats, namelijk via een Zoom-meeting. Huh? "Cole en ik hebben elkaar ontmoet in een meditatiegroep op Zoom," vertelde Vanessa eerder aan ET. "Heel random, ja." Maar het blijkt wel liefde op het eerste gezicht, want nu zijn ze drie jaar verder. In februari 2023 werd dé vraag gesteld in de romantische stad Parijs en maakte het koppel hun verloving bekend. En nu ruim een half jaar later is het zover: Vanessa en Cole zijn getrouwd!

Meer op Instagram

Huwelijk in Mexico

Het koppel heeft zelf nog niets geplaatst, maar de geruchten zijn wel erg sterk. Ze zijn dus in het geheim getrouwd. Afgelopen weekend ging namelijk al een foto rond op social media van Vanessa in een witte jurk, schrijft het Amerikaanse magazine People. Het lijkt niet op de echte trouwjurk, maar het kan wel de 'feestjurk' zijn. Vervolgens zien we dat High School Musical-collega Monique Coleman in datzelfde weekend toevallig in Tulum is, een plaats in Mexico. Op haar Instagramstory post Monique namelijk een video vanuit Tulum. Dat is dus ook de plek waar Vanessa is gespot. Op andere foto's die rondgaan op social media zien we namelijk Vanessa paraderen over het strand van Tulum. Aha!

Dit is trouwens de foto van Vanessa in een casual witte jurk:

Lees ook: Nostalgie! Seizoen 4 van High School Musical-serie wordt een échte reünie met oud-acteurs