Nostalgie! Seizoen 4 van High School Musical-serie wordt een échte reünie met oud-acteurs

Media door Jennifer

Wie heeft er vroeger niet keihard meegezongen met de liedjes in High School Musical? De HSM-films waren razendpopulair. Geen wonder dat Disney+ hier inmiddels een serie van heeft gemaakt, weliswaar met een heel nieuwe cast. Daardoor is het echt voor de nieuwe generatie. Of toch niet? Seizoen 4 van High School Musical: The Series belooft namelijk een ware reünie te worden mét rolletjes voor enkele oud-acteurs. OMG!

Seizoen 4 van High School Musical-serie

Natuurlijk kent de oude generatie vooral de High School Musical-versie met de personages Troy, Gabriella en Sharpay. Helaas hebben we van deze cast al jaren geleden afscheid moeten nemen, maar niet van het concept. Op Disney+ staan namelijk alweer drie seizoenen van High School Musical: The Series, waarin we weer een groep muzikale jongeren tijdens hun middelbareschooltijd op East High School. Hoofdrollen worden onder meer vertolkt door zangeres Olivia Rodrigo en haar bekende ex Joshua Bassett. Ja, het is met een heel nieuwe, jonge cast en dus misschien iets minder interessant voor de millennials onder ons. Maar goed nieuws: in seizoen 4 van de High School Musical-serie komen we ook een aantal oud-acteurs tegen. Oeh!

Trailer

In het afgelopen derde seizoen van High School Musical: The Series zagen we de cast even in de buitenlucht tijdens een zomerkamp. Maar in het nieuwe seizoen keren de Wildcats voor hun laatste jaar weer terug naar East High. Ze mogen High School Musical 3: Senior Year opvoeren! Alleen worden de plannen vervolgens door de war gegooid, zodra Disney ineens aankondigt High School Musical 4: The Reunion te willen maken op hún school. Ah oh!

Nu kan je eigenlijk al raden, hoe die zogenaamde reüniefilm eruit zal zien. Natuurlijk zien we daar de oude acteurs terug van de oorspronkelijke HSM-films, waaronder Lucas Grabeel (Ryan) en Corbin Bleu (Chad). Dat is ook te zien in de nieuwste trailer van seizoen 4:

Zac en Vanessa in HSM reünie?

Hoewel het voor oude fans van HSM al heel leuk is, om die enkele oud-acteurs terug te zien, hopen ze het meest op de twee hoofdrollen. Komen Zac Efron (Troy) en Vanessa Hudgens (Gabriella) ook nog voorbij in dé HSM reünie? Dat weten we nog steeds niet zeker. Al zijn de twee acteurs wel ooit gefotografeerd voor de beroemde East High School. Oh la la! Zac gaf in een interview wel aan, dat hij een reünie ziet zitten. "Het zou geweldig zijn om de kans te krijgen om weer met dat team te werken," vertelde hij destijds. "Ik hoop dat het gebeurt." Nou, wij ook!

Seizoen 4 van High School Musical: The Series is te zien vanaf 9 augustus bij Disney+.


Lees ook: Bevestigd: na twintig jaar komt er eindelijk een Zoop reünie met alle castleden!