Single and ready to mingle? Je kunt je nu opgeven voor Love Island NL

Media door Laura

Je leest het goed! De opnames van het nieuwe seizoen van Love Island gaan ondanks de coronacrisis door. Dus wie wel wat love kan gebruiken na maandenlange zelfisolatie, kan zich nu opgeven voor het realityprogramma.

love island

Lees ook: Boy deelt intiem geheim met Gaby in De Bachelorette

Gran Canaria

Vandaag maakte RTL bekend dat een nieuw seizoen van de realityserie groen licht heeft gekregen, zolang de huidige crisis niet verergerd. Dat is goed nieuws voor alle open-minded singles die snakken naar een fling (of twee). RTL zoekt nu vrijgezelle vrouwen en mannen tussen de 20 en 30 die het zien zitten om een paar weken in een luxueuze villa in Gran Canaria vakantie te vieren.

Coronaproof

Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met het corona-virus. Deelnemers worden meerdere keren getest. En wanneer de goedgekeurde kandidaten de villa intrekken, worden ze gezien worden als één huishouden en vervalt de anderhalve meterregel. Gelukkig maar.

Hoewel het niet zeker is of het nieuwe seizoen echt doorgaat, staan de opnames alvast gepland. In het inschrijvingsformulier staat dat je beschikbaar moet zijn tussen augustus en oktober.

Wel in een realityprogramma, maar liever niet daten? Wie weet kun je meedoen met de reboot van Big Brother...

Lees ook: Ongelofelijk: Deze acteur speelde bijna Jack in Titanic