Lifestyle / Media
Media

Deze acteur speelde bijna Jack in Titanic

Reageer 0

De Titanic heb je vast - wij in ieder geval wel - zo ontelbaar keer vaak gezien dat het onmogelijk is om je voor te stellen dat iemand anders dan Leonardo DiCaprio de rol van Jack had kunnen spelen. Toch is het zo. Kate Winslet herself onthulde tijdens een talkshow met welke andere inmiddels grote acteur ze auditie had gedaan voor Titanic. 

titanic jack andere acteur

Lees ook: Een deleted scene van Titanic komt boven drijven en we huilen nu al

Nooit eerder verteld

Je wilt het haast niet geloven omdat Leo geknipt was voor die rol, maar er waren dus meerdere opties voor de rol van Jack Dawson. Vorig jaar verklapte Paul Rudd (Mike van Friends) dat hij ooit auditie deed. Nu komt er weer een nieuwe naam bovendrijven. Kate Winslet was onlangs te gast bij de talkshow van Stephen Colbert en zei daar iets wat ze nooit eerder over Titanic had verteld. "Ik deed auditie met Matthew (McConaughey), is dat niet raar? Dat heb ik nog nooit in het openbaar gezegd. Het is waar en het was echt fantastisch."

Sterker nog, het stond al 99 procent vast dat Matthew Jack zou gaan spelen. De filmproductiemaatschappij Paramount Pictures was helemaal voor de combinatie van Kate en Matthew, maar het was regisseur James Cameron die een andere visie had. Hij stond erop dat Leonardo DiCaprio de rol moest vertolken. En de rest is geschiedenis...  

Lees ook: FOTO: Dit is het nieuwe, schattige castlid van New Girl seizoen 7

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen