Hot! Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island VIPS

Media door Roos

We kunnen ons geluk niet op dat we onze favo guilty pleasure Temptation Island niet lang hoeven te missen. Binnenkort verschijnt er namelijk een speciale VIPS versie vol liefde en drama op Videoland. Hoewel het 'vip'-gehalte discutabel blijft, zijn de programmamakers in ieder geval niet zuinig geweest met het porno-gehalte aan de eerste beelden te zien. 

Playboy mansion

De eerste beelden van Temptation Island VIPS zijn vrijgegeven, waarop we kennis maken met de mannelijke verleiders. Het lijkt eerder alsof je een mannelijke Playboy-mansion betreedt, dan dat je naar Temptation Island kijkt. We zien veel opgepompte macho's en sensuele blikken. Of de verleiders ook een gevoelige kant hebben dit seizoen? Dat valt nog maar te bezien.

Gevoelige mannen

Je zou zeggen dat de programmamakers van eerdere seizoenen hebben geleerd dat vrouwen eerder zwichten voor een gevoelige man met luisterend oor dan opgepompte spierbundels met een huizenhoog libido. Kijk maar naar Lize, die als een blok voor de gevoelige Ken viel en Deborah, die zwichtte voor het luisterende oor van Gino. 

Hoe dan ook: wij kunnen niet wachten tot Temptation Island VIPS van start gaat en we weer kunnen smullen van alle liefde en drama! 

Lees ook: Wat?! Er zijn nóg vier verleiders van Temptation Island VIPS bekend gemaakt