Gaan we deze bekende kop zien in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Media door Roos

Hoewel het nieuwe seizoen van Wie is de Mol voorlopig nog niet op de buis verschijnt, kunnen de molloten onder ons niet wachten om wekelijks bewapend met polls en weddenschappen naar hun favo televisieprogramma te kijken. Ook het volgende seizoen belooft weer massaal door het hele land bekeken te worden en nu kunnen we je vast één ding verklappen: je gaat dít bekende hoofd misschien wel zien.

Jamai

Lees ook: Dit T-shirt willen Wie is de Mol?-fans hebben

Jamai 

Step right up, rock right in! Weet je nog? De gebrilde zanger Jamai won in 2003 de populaire talentenshow Idols. Inmiddels zit hij anno 2018 ook niet stil en wordt regelmatig geboekt voor shows en optredens. Hij gaat ook op tournee, maar nu heeft zijn management echter aangegeven dat Jamai de optredens van zijn landelijke tournee in mei en juni moet annuleren, vanwege 'televisieopnames in het buitenland'.

Speculaties

Tenzij Jamai als verleider zal meedoen aan Temptation Island óf op een onbewoond eiland wordt gedropt als Robinsonner, kan het ook héél goed zijn dat Jamai in het buitenland zal zijn voor de opnames van Wie is de Mol. Die vallen namelijk geheel toevallig precies in diezelfde maanden. Zelf zou Jamai al eerder in een radioprogramma hebben verklapt dat hij deel gaat nemen aan een televisieprogramma met andere Bekende Nederlanders. Kortom, alle hints wijzen in één richting... Wordt vervolgd! Tot die tijd kun je Jamai hieronder nog zien schitteren in Idols.

Lees ook: YES! Dit wordt de nieuwe Wie is de Mol?-presentator

Bron: Libelle, beeld: Brunopress