Wat?! Er zijn nóg vier verleiders van Temptation Island VIPS bekend gemaakt

Media door Laura

Temptation Island-fans, today is your lucky day! Vanochtend schreven we al over de eerste twee verleiders en twee verleidsters van het aankomende seizoen. Nu komt RTL met de namen van nóg vier guitige singles die Temptation Island VIPS op stelten gaan zetten. Kom maar door!

temptation island vips

Lees ook: Yes! Dit zijn de eerste vier verleiders van Temptation Island VIPS

Danique 

Deze redhead heeft haar eigen schoonheidssalon en runt haar eigen entertainmentbureau. De Nederlandse komt naar Temptation Island om het verleidingsspel te spelen, maar als ze verliefd wordt laat ze de man niet zonder haar het eiland verlaten!

temptation island danique

Kelly Ross

Ah, weer een (soort van) bekend gezicht. In 2011 deed Kelly mee aan Oh Oh Europa met beste vriendin Jill. Nu gaat de DJ alle hoofden draaien op Temptation Island VIPS.

temptation island vips

Karim

De Nederlandse Karim zal ook alles op alles gaan zetten om de hartjes van de dames te veroveren. Wie zal ten prooi vallen aan dit gespierde model slash danser slash personal trainer slash coach? Wij zetten ons geld op de niet-VIP Gelina.

temptation island karim

Mike

Hallo, Mike! Deze spierbundel is assistent manager kledingwinkel en is een zelfverzekerde womanizer. Naar eigen zeggen versiert hij nog een baksteen. Dat is mooi, want dan hoeft hij zich gelukkig niet te vervelen. 

temptation island vips

Vanaf 7 juni is Temptation Island VIPS te zien bij Videoland. De presentatie wordt dit jaar verzorgd door Yolanthe en Kaj Gorgels. Stay tuned voor meer updates!

Lees ook: BEVESTIGD! Dit zijn de deelnemers van Temptation Island VIPS

Beeld: RTL