Bevestigd: na twintig jaar komt er eindelijk een Zoop reünie met alle castleden!

Media door Jennifer

Fans van de oude jeugdserie Zoop moeten even opletten, want eindelijk is het zover: de reünie is finally here. Vanochtend verscheen al een mysterieuze post van Videoland op Instagram, maar nu is het echt bevestigd. In ZOOP: De Reünie zullen alle oude castleden van Zoop zich herenigen in het voor hen en de fans welbekende Ouwehands Dierenpark. OMG!

ZOOP: De Reünie op Videoland

Grote kans dat fans van de oude jeugdserie Zoop vanochtend voor een seconde even geen adem konden halen. Het is inmiddels alweer bijna twintig jaar geleden, dat de eerste aflevering van de populaire serie werd uitgezonden op Nickelodeon. In de serie draaide het om een groep studenten, ook wel Rangers genoemd, die een opleiding volgden tot dierenverzorger. Vervolgens ging dit natuurlijk gepaard met een hoop drama, want tja, het waren allemaal jongvolwassenen bij elkaar. Die zitten vol in de bloei van hun leven en krijgen ook te maken met vlinders in de buik. Anyway, de serie trok een hoop kijkers aan, die ook nu nog steeds zeer betrokken zijn met de voormalige castleden. Het is dan ook geen wonder, dat de volgers van Videoland vanochtend meteen enthousiast werden na hun mysterieuze Instagrampost.

Waar Videoland eerst mysterieus doet en beelden toont van Ouwehands Dierenpark in Rhenen en een groene bus, hebben ze nu de officiële teaser geplaatst voor hun nieuwste project. Binnenkort kunnen fans van de jeugdserie Zoop op Videoland genieten van ZOOP: De Reünie. Yes!

Oude herinneringen ophalen

Een Zoop-reünie komt zeker niet zomaar uit de lucht vallen. De voormalige cast van Zoop heeft al maanden laten weten, dat ze wel in zijn voor een reünie. Op hun socialmediakanalen lieten ze regelmatig zien, hoe ze nog regelmatig contact hadden met elkaar. Dat vertellen ze ook in een interview met RTL Boulevard. "De groep met wie we in het begin waren is eigenlijk altijd wel een hechte groep gebleven," vertelt Ewout Genemans, die Bastiaan speelde. Eerder verklapte Jon Karthaus (Moes) ook dat hij bezig is aan het script voor een nieuwe Zoop-film, wat nog maar eens bevestigd hoe graag ze samen willen komen. Wanneer deze nieuwe Zoop-film komt, weten we og niet. Maar in de tussentijd kunnen we dus binnenkort wel genieten van een hereniging van de Rangers in het dierenpark, waar ze hun eerste stappen hebben gezet van hun diverse carrières in de acteer- en mediawereld.

Voelt als thuiskomen

In ZOOP: De Reünie zullen alle originele castleden van Zoop met elkaar oude herinneringen ophalen en beelden terugkijken, ook van achter de schermen. Oeh! Juliëtte van Ardenne (Sira) laat namelijk weten nog een hoop oude beelden te hebben, die zijn gefilmd met haar vintage DV-camera. Ook zullen we horen, hoe het nou écht was voor iedereen. "Misschien een beetje zingen ook?" suggereert Ewout vervolgens in de teaser. Hij heeft in de jeugdserie natuurlijk destijds een hit gescoord met het liedje Verliefd. Het belooft een fijne reünie te worden, want dat de castleden nog veel liefde voor elkaar hebben is duidelijk. "Het voelt heel vertrouwd op de één of andere manier," vertelt Jon in het interview met Boulevard. "Het is echt thuiskomen." Nou, we zijn erg benieuwd!

zoop reünie ouwehands dierenpark 2023

zoop reünie videoland opnames 2023

Lees ook: Djeo Madjula! Zo gaat het nu met de cast van Zoop