Terugblik: de meest memorabele uitspraken van Temptation Island 2018

Media door Michelle Habets

Ons favoriete guilty pleasure -programma is ten einde gekomen, maar we hoeven gelukkig niet lang te treuren. Vanaf 7 juni start namelijk een nieuw seizoen Temptation Island waaraan alleen BN'ers deelnemen. Dat wordt genieten geblazen! Tot die tijd moeten we het nog doen onze zoete herinneringen aan het afgelopen seizoen. Daarom hebben we voor de uitspraken van Temptation Island 2018 die we nooit zullen vergeten op een rijtje gezet. Enjoy!

Lees ook: Nog één keer dan: Deze Temptation Island deelnemers hadden seks met elkaar

"BG"

De verleider die de afkorting voor 'Bloedje Geil' in onze hersenpan metselde, is na de uitspraak in de pilotaflevering op de achtergrond gebleven - maar hij heeft wél een ding bereikt. Nooit meer kunnen we op het liftknopje 'BG' voor de begaande grond drukken, zonder te giechelen als een middelbare scholier. Bedankt hè, Mathew.

"Snap je?"

Soms snapten wij helemaal niets meer van Temptation Island, maar gelukkig vraagt Megan ons of wij het nog begrijpen. Wij kunnen "snap je" niet meer normaal aanhoren zonder de stem van Meghan op de achtergrond te horen.

"What's up, kleurplaat"

Mezdi mag dan een 'zwijn' zijn, hij heeft wel humor. Je was het haast vergeten, maar het was de (inmiddels ex-)vriend van Daniëlle die de ondergetatoeëerde Fabrizio de nickname 'kleurplaat' gaf. Gelukkig heeft verleider Fab naast gevoel voor humor ook zelfspot, tegenwoordig verkoopt hij T-shirts met de fameuze tekst samen met zijn vriendin Pommeline die ook onder de plakplaatjes zit.

"Mezdi is met een topless dame in de zee"

In aflevering 3 kon heel Nederland en Vlaanderen zien dat Mezdi met Zwanneta de zee in dook. Volgens de verleidster droeg zij een geel topje, maar (net als heel Nederland) zag Tim dat zij topless was. "Mezdi is met een topless dame in de zee", is daarom ook een échte Temptation-uitspraak. 

"Heel Nederland zal zien wat voor een zwijn jij bent, Mezdi"

Daniëlle zag tijdens het eerste kampvuur dat Mezdi íets (lees: veel) te close was met de verleidsters. Dit zorgde voor de nodige tranen en voor de memorabele uitspraak: "Heel Nederland zal zien wat voor een zwijn jij bent, Mezdi". En dat hebben we gezien!

"Koekerond"

Volgens Kevin is zijn vriendin "koekerond" en loopt er zoveel kaas uit haar oren dat je je fonduepannetje onder haar oren kan houden. Wanneer Megan dit hoort, ontploft ze van woede en zoekt ze troost bij verleider Joshua. 

"No Girls Allowed Unless Deborah Leemans"

Niet voor niets dat Temptation Island 2018 de naam Timtation heeft gekregen. Hij plakte op dag één briefjes met de tekst 'No girls allowed, unless Deborah Leemans', op zijn deur, maar hij maakte binnen enkele dagen al een uitzondering voor Cherish. De briefjes waren binnen no time verleden tijd. 

"Ik wil Deborah niet kwetsen"

Nadat Tim was gevallen voor verleidster Cherish, was het enige wat uit zijn mond kon komen: "Ik wil Deborah niet kwetsen". Helaas betekende deze uitspraak niet al te veel voor de deelnemer, want niet veel later zwoer hij "op zijn communie-hartje" dat hij 

"Kennen jullie de klimop?"

Wanneer Tim ons de vraag stelt of wij een klimop kennen, vraagt heel Nederland en Vlaanderen zich af welke onzinnige uitspraak er nu uit zijn mond komt. Hij vertelt dat een klimopplant zich overal tussen wurmt en vergelijkt op deze manier de liefde die hij voelt voor Cherish. Eh ja, heel lief Tim...

Krijg je geen genoeg van al die briljante uitspraken? Je hebt ook een Temptation Island Soundboard app! Wat is jouw favoriete uitspraak van Temptation Island 2018? 

Lees ook: Terugkijken: Dit zijn de meest spraakmakende beelden uit Temptation Island ooit

Beeld: RTL